Maalesef kadınlar otomobil veya motosiklet kullanamıyorlar. Bunu söyledim diye bir dünya laf gelecek farkındayım ama gerçek bu.
Trafikten biliyorum, aslında hepimiz biliyoruz. Honda GS2 ye gittim üç tane bayan vardı hepsi birbirinden kötüydü.
Misal bende şiir yazamıyorum, iki üç sefer denedim kusmuk gibi bir şey oldu, bir daha denemedim bile.
Peki bu kadınların ısrarı niye halen çözemedim, illa birini öldürdükten sonra mı otomobile tövbe edecekler?
Ben kadın erkek bilmem. Acemi acemidir, maganda magandadır. Siz hiç metalik pok rengine boyanmış, 180 taban lastik takılmış bir şahinin camından bir elini dışarı sarkıtıp tesbih çekerken diğer eliyle telefon kurcalarken vites değiştirip direksiyonu çeviren, sonra ilk göbekte sıfıra yatıp göbeğin üzerine yanlayarak çıkan bayan sürücü gördünüz mü? Ben bugün erkeğini gördüm. (Arka tamponu hala göbekte duruyor, okuyorsa gidip alsın)
Arkadaşlar bayan/erkek farketmez, insanlar bir şekilde bunu kullanmadan acemiliklerini atamazlar. Trafiğe çıkmadan trafik tecrübesi kazanılmaz. Tamam, bayanlar bize göre daha zayıflar şöförlük konusunda, o da her zaman değil, çoğunlukla. Ancak ben motosikletim ile giderken hiçbir bayan şöförün aynasının koluma sürtmek üzere geçtiğini bilmem. Dikkatlidirler çünkü, şeritteki araç bisiklette olsa sıkıştırmaya çalışmazlar. Ancak ben orta şeritte ilerlerken soldaki boş şeride geçerek sollama yapmak yerine benim halihazırda yarısını kullandığım şeritten bir selektör bir korna ile, üzerime üzerime sürerek arabasını sığdırmaya çalışan çok hayvan gördüm.
Neticede, bayan erkek fark etmez, devlet dağıttığı ehliyetlerin arkasında durmalı. Adam gibi kontrol edip hak etmeyenin ehliyetine süresiz el koymalı.
Maalesef kadınlar otomobil veya motosiklet kullanamıyorlar. Bunu söyledim diye bir dünya laf gelecek farkındayım ama gerçek bu.
Trafikten biliyorum, aslında hepimiz biliyoruz. Honda GS2 ye gittim üç tane bayan vardı hepsi birbirinden kötüydü.
Misal bende şiir yazamıyorum, iki üç sefer denedim kusmuk gibi bir şey oldu, bir daha denemedim bile.
Peki bu kadınların ısrarı niye halen çözemedim, illa birini öldürdükten sonra mı otomobile tövbe edecekler?
Bilip yapmamak başka bir şey, hiç yapamamak bambaşka bir şey.
100 kadından belki 2 3 tanesi düzgün araç kullanabiliyor. İstisnalar kaideyi bozmaz diye bir tabir var.
Senin bahsettiğin tipte günah gecesi kurbanları var. Zamanın da doğum kontrolü yapılmamış, anneler günün de anasına küfür yemeyi başarırlar.
Tekrar söylüyorum.
Bilip yapmamak başka bir şey, yapamamak bambaşka bir şey.
Bilip yapmamak başka bir şey, hiç yapamamak bambaşka bir şey.
100 kadından belki 2 3 tanesi düzgün araç kullanabiliyor. İstisnalar kaideyi bozmaz diye bir tabir var.
Senin bahsettiğin tipte günah gecesi kurbanları var. Zamanın da doğum kontrolü yapılmamış, anneler günün de anasına küfür yemeyi başarırlar.
Tekrar söylüyorum.
Bilip yapmamak başka bir şey, yapamamak bambaşka bir şey.