Yeniden selamlar;
Dün şirketten arkadaşımla beraber kask almak üzere çıktık onun istediği model belliydi. Nolan n104 istiyor. Sabahtan yamaha kardeşlerde bakıma gitmiştim orda L beden vardı. Bende AGV k3 denedin oldukça beğendim ancak Caberg Duke ve Caberg torumax aklımda kaldı. L beden arkadaşa uymayınca çıktık.Kardeşler yamahada 1 saate yakın farklı model denedik ve inanılmaz yardımcı oldular... Yolumuz üstü olduğu için feyzioğlu motora uğradık. Orda n104 için fiyat konuşurken bende caberg baktım ufak tefek sorularım oldu cevap alamadım, keza arkadaşta fiyatta anlaşamadı genel olarak alıcaksan al şekline büründü çalışanların tavrı. Haliyle orayla işimiz böylelikle başlamadan bitti. Konserlerimizi tamamlamak üzere dağıldık hafta içi motoplusda caberg bakıcam daha önce ordaki çalışanlar çok yardımcı olmuştu hiç şüphem yok ki farklı olsun. kask maceram devam ediyor açıkcası. Farklı önerilere hala açığım.
Çok enteresan şimdiye kadar girip de memnun olmadan ayrılmadığım tek mağaza var o da feyizoğludur. Sizin tarif genelde hasanpaşa esnafı tarzıdır. Feyizoğlu için ilk kez duyuyorum.
Merhaba. Söylediğiniz kriterlere uygun benimde yeni almış olduğum kaskımı tavsiye ederim.Herkese selamlar;
Yeni kask almak istiyorum ancak bir türlü istediğim gibi birşey bulamaıyorum. Havalandırması iyi olan , görüşü açık , güvenlik olarak mümkün oldukça yüksek, Hafif birşey istiyorum. Nolan crossover kasklara baktım oldukça iyi görünüyor ancak çene kısmının çıkıyor olması güven vermedi. Çene açılır kasklar içinde aynı durum söz konusu. Bütçe olarak 1000 lirayı geçme niyetim çok yok. Önerilerinizi bekliyorum.