Regal Raptor 150cc 2011 model bir motosikletim var, sağolsun satan kişi pestilini çıkarıp bana gıcır gıcır motosiklet deyip deyip kandırıp sattığı için daha hayrını göremedik, onun da arkasından zaten binbir duamı ettim neyse

uzun lafın kısası şu an Ankara'dayım ancak İstanbul Anadolu yakasına Ekim ayında temelli taşınacağım, Ankara'da motosikleti aldığımdan beri denemediğim usta kalmadı, hangi ustaya götürdüysem hiçbiri usta da olmadığı için maalesef halledemedi ve dünyanın parasını bayıldım tamir işlerine, dedim ki artık Ankara'daki sözde ustalar devri kapandı İstanbul Anadolu yakasında parada pulda gözü olmayan, motosiklet tamirini mutlulukla yapan bir usta ismi ve telefonu alabilir miyim?
Motosikletimin sorunu yepyeni akü de takıldı, manifold çatlaktı değişti, rölanti ayarları yapıldı)
serviste çalışıyor, eve geliyor bir tur atıyorum, ertesi gün marş basıyor motosiklet çalışmıyor, hala bunu çözemediler, daha sonra akü takviyesi ile çalışıyor, sonuçta bu şekilde olmamalı diye düşünüyorum, ters giden bişeyler var