victors43 Katılım 20 Nis 2015 Mesajlar 126 30 Nis 2015 Konu Yazar #1 Bugun kaskcim.com da siteden arkadasin tavsiyesi uzerine siparis verdim 153 tlye falan geldi nasildir bu kask kullanan varmi
Bugun kaskcim.com da siteden arkadasin tavsiyesi uzerine siparis verdim 153 tlye falan geldi nasildir bu kask kullanan varmi
CompanERROR Mardin İl Temsilcisi Katılım 11 Kas 2014 Mesajlar 1,003 Motosikleti Yamaha XS 30 Nis 2015 #2 Aldıktan sonram mı soruyorsun ? kullanan varmı bilemem ama bu konunu kafaya alacaklar çıkacak elbet.
victors43 Katılım 20 Nis 2015 Mesajlar 126 30 Nis 2015 Konu Yazar #3 CompanERROR' Alıntı: Aldıktan sonram mı soruyorsun ? kullanan varmı bilemem ama bu konunu kafaya alacaklar çıkacak elbet. Genişletmek için tıkla ... ya daha aldim sayilmaz iptal ettirme sansim var ama doru dion kafaya alan olacaktir
CompanERROR' Alıntı: Aldıktan sonram mı soruyorsun ? kullanan varmı bilemem ama bu konunu kafaya alacaklar çıkacak elbet. Genişletmek için tıkla ... ya daha aldim sayilmaz iptal ettirme sansim var ama doru dion kafaya alan olacaktir