- Konu Yazar
Arkadaşlar bildiğiniz üzere uzun süredir beklediğim motosiklet sevdama 1 ay sonra kavuşacağım (önceki yazılarımda bahsetmiştim) ve bugün daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak için forumdaki abilerim her ne kadar yardımcı olsada bi motosiklet bilenine yüz yüze danışmak istedim ve istanbul beşyol üzerindeki motoline ı gözüme kestirdim okul dönüşü gittim bi uğradım sağolsun İbrahim bey oradaydı ve beni ağırladı. ben boyumun 2.10 ve kilomun 105 olduğnu ancak 17-18 yaşlarından beri yani 3-4 yıldır bir racing tutkum olduğunu ama bazı arkadaşlar (forumdan edindiğim bilgilerle) racing motorların bana uygun olmadığını sürüşte skntı yaşatabileceğini söylediklerinden bahsettim. İbrahim bey sağolsun ordan bir cbr250r çekti getirdi ve beni üstüne bindirdi ve ilk oturuşumda bir rahatsızlık hissetmedim bel veya bacak pozisyonum gayet normal geldi. uzun süreli bir sorun yaşarmıyım diye sorduğumda ise ilk 5 dakikalık oturuşta bir ağrı sızı yoksa diğer türden ağrılar(ayak bilek gibi ağrılardan bahsediyorum) zamanla, motoru daha rahat kullandıkça alışırsın dedi ve tavsiye olarak yamaha r25 in çok revaşta olan bir motosiklet olduğunu ve bu cc civarında yeni başlayan birisi olarak gerçekten ideal bir ss olduğunu söyledi.yarın kısmet olursa bir honda bayi ne uğrayıp iyice ayrıntılı inceleyeceğim (artık bi yarım saat otururum motorda :queen
siz ne diyorsunuz ben ss işinde hala ısrarlıyım sizce vazgeçmeliyim yoksa milletin ne düşündüğünü önemsemeyip gidip almalıyım ?
Son düzenleme: