Nazara geldik :)

Bugün akşamüstü sıralarında bursa-çalı taraflarında dolaşırken farklı bir yol gördüm ve o yolu takip ettim.Sonra önüme baya taşlı ve yokuşlu bir yol çıktı biraz devam edeyim dedim.Yokuşun yarısına çıkmadan geri dönmeyi düşündüm , o ana kadar herşey güzeldi soldan sağa doğru dönerken hafif ön frene basmamla motorumu yere düşerken gördüm.Nasıl olduğunu anlamadım.Ben yere düşmeden kurtuldum ve motorun düşüşünü yavaşlattım.Motorum sağ tarafa taşlara doğru bir düşüş geçirdi (olduğu yerde). Koruma demirleri görevini yaptı.Küçük bir çizik oldu sadece koruma demirlerinde.Ama egsoz da bir ezik var.
Sizce eski haline döndürülme şansı varmıdır ?

[url=http://hizliresim.com/ogAONm][/URL]

soldan sağa doğru dönerken hafif ön frene basmamla motorumu yere düşerken gördüm.Nasıl olduğunu anlamadım.Ben yere düşmeden kurtuldum ve motorun düşüşünü yavaşlattım

Geçmiş olsun. Çok eskiden buraya gres yağı sürüp çekiçleyen ustalar vardı ama artık bulmak çok zor. Bir de kapalı bölge olduğu için ulaşması güç. Belki bir stciker (metal) burayı kapatabilir.

Sanırım farkındasınızdır düşüş nedenini kendiniz yazmışsınız zaten. Ön teker tam düz olmadığında sağa/sola kıvrıkken ön fren motorun o yöne kapaklanmasına neden olur. Ucuz atlatmışsınız ve allahtan motorunuz hafif, yoksa düşerken tutmaya kalkınca beli incitmek içten bile değil.

Geçmiş olsun çakılda fren tehlikelidir.ALLAH beterinden korusun.

Sağolun, bile bile fren yaptım bianda oldu zaten herşey. Cana geleceğine mala gelsin dedim bende zaten.

O fotoğraftaki egzozun üzerindeki sac malzeme sanırım. Fiyatı uygundur onun, alıp yenisini takabilirsin.

Ayağın değdiği anda derin egzozla bütünleşmesin diye takıyorlar :) Söküp nispeten yumuşak bir zeminde tahtayla tersten hafif çekiçleyerek düzeltebilirsin belki. Çiziği kalır ama en azından eziği gidebilir, oncacık şey için yenisini almaya gerek yok :)

Bugün akşamüstü sıralarında bursa-çalı taraflarında dolaşırken farklı bir yol gördüm ve o yolu takip ettim.Sonra önüme baya taşlı ve yokuşlu bir yol çıktı biraz devam edeyim dedim.Yokuşun yarısına çıkmadan geri dönmeyi düşündüm , o ana kadar herşey güzeldi soldan sağa doğru dönerken hafif ön frene basmamla motorumu yere düşerken gördüm.Nasıl olduğunu anlamadım.Ben yere düşmeden kurtuldum ve motorun düşüşünü yavaşlattım.Motorum sağ tarafa taşlara doğru bir düşüş geçirdi (olduğu yerde). Koruma demirleri görevini yaptı.Küçük bir çizik oldu sadece koruma demirlerinde.Ama egsoz da bir ezik var.
Sizce eski haline döndürülme şansı varmıdır ?

[url=http://hizliresim.com/ogAONm][url]http://i.hizliresim.com/ogAONm.jpg[/url][/URL]

kafanı taktığın şeye bak kaç kuruşluk şey o cana gelmesin gördüğüm kadarıyla egsoz koruma sacı yamulmuş bir şey olmaz ondan ilk motor mu bu arada

kafanı taktığın şeye bak kaç kuruşluk şey o cana gelmesin gördüğüm kadarıyla egsoz koruma sacı yamulmuş bir şey olmaz ondan ilk motor mu bu arada

Evet ilk motorum daha 590km.de.O yüzden bu kadar kafayı taktim.Neyse ki o kadar da önemli birsey degilmis. Allah beterinden saklasin

Evet ilk motorum daha 590km.de.O yüzden bu kadar kafayı taktim.Neyse ki o kadar da önemli birsey degilmis. Allah beterinden saklasin

motor işinde normal bu şeyler ben cbr 250 yi olduğu yerde (binip çalıştırmadan ayağımın üstüne düşürmüştüm)sinyal 180 tl ,arka kuyruk 45tl ,debriyaj maneti 45 tl Allahtan grenaja bir şey olmamıştı kırılan gururum da cabası şimdi 600 rr yanlış parketsem düşse grenajın bir parçası 2000 tl olurmu olabilir normal bu şeyler iki teker sonuçta hayat kısa ver yaprağı

kazasız belasız tekrardan

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
tecrübe olmuş, bu motorla yatacaksın kalkacaksın, bu yüzden başlangıç motoru diyorlar zaten, geçmiş olsun :)

Merhaba,

oluroyle , düşe kalka demişler, kazasız belasız sana birşey olmadan , olmuş.. Neden oldu, bunu düşün, bir daha olmaması için gayret et , geliştirmeye çalış kendini..

Bu arada,

Okurken içimden, "sen yenisin galiba " dedim :mrgreen: ilk motorunmuş,yorumlarda da yazmışsınız. Bu heyecanlı şeyler, cidden çoğu insanda oluyor sanırım, en ufak kılcal çiziği dahi dert eder, çaresine bakmaya çalışır. Motorun en ufak ayrıntısındaki zerre toza canım sıkılır, hemen silerdim :mrgreen: 1 ayı geçiyor, daha motoru yıkamadım o derece şu an..

Geçen hafta sonu babam motorumu gördüğünde, şok oldu :mrgreen: Dedim ki, baba yıkamıyorum,tekrar kirleniyor :p
Halbuki ne bilsin, üzerine salihli kokusu sinmiş, yıkar mıyım hiç ! ::utangac:

Kazasız belasız sürüşlere,sizde mutluluğa sürün :)

çok geçmiş olsun

Sağolun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------

Merhaba,

oluroyle , düşe kalka demişler, kazasız belasız sana birşey olmadan , olmuş.. Neden oldu, bunu düşün, bir daha olmaması için gayret et , geliştirmeye çalış kendini..

Bu arada,

Okurken içimden, "sen yenisin galiba " dedim :mrgreen: ilk motorunmuş,yorumlarda da yazmışsınız. Bu heyecanlı şeyler, cidden çoğu insanda oluyor sanırım, en ufak kılcal çiziği dahi dert eder, çaresine bakmaya çalışır. Motorun en ufak ayrıntısındaki zerre toza canım sıkılır, hemen silerdim :mrgreen: 1 ayı geçiyor, daha motoru yıkamadım o derece şu an..

Geçen hafta sonu babam motorumu gördüğünde, şok oldu :mrgreen: Dedim ki, baba yıkamıyorum,tekrar kirleniyor :p
Halbuki ne bilsin, üzerine salihli kokusu sinmiş, yıkar mıyım hiç ! ::utangac:

Kazasız belasız sürüşlere,sizde mutluluğa sürün :)

Elimden geldiğince gelistirmeye calisiyorum kendimi. Sizede kazasiz belasiz sürüşler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar