kavacık riva gezim videolu (maymunlaştığım) göttingen ve aragazı ile vites k. +18

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
25.04.2015 yol çok iyiydi hava güzeldi .
videonun 26 . saniyesinde göttingen oluyorum (almanyanın şehiri) :cherry:
videonun 2.54 .cü saniyesinde peşpeşe hızım düştükçe aragazı ile motoru boğmadan öne yığılmadan aragazı vererek vites küçültüyorum.
3.42 ,3.43 . saniyelerde delirmeye başlıyorum hafiften (1 saat olduuuuuuuuu )
4.11 aragazı ile vites küçültme viraja girmeden
4.32de aragaz ile vites küçültme viraja girmeden
videonun hemen hemen her yerinde vitesleri bu şekilde küçültüyorum hem zevkli hemde faydalı.
5.17 , 5.18 maymunlaşıyorum

5.50. 5.51 de yolun güzel olması boş olması doğa tabiat ve motor sürmenin verdiği paha biçilmez adrenalin ve o duygu zevk insanı bazen şehirden uzaklaştıkça stres atıyorken delirebiliyorsun ve maymun gibi bağarabiliyorsun :cherry:
riva yolunda çok hızlı gitmeyin köpek çıkabiliyor anayolda gaza gelmeyin.! 6.50 de anayolda köpek

dikkat edin bazı durumlarda karşı şeritten gelen kamyonların hemen arkasında sabırsızlanan lüks araçlar sizin şeride girip sizi göremeyebilirler yani karşı şeridin hatasınıda siz düzelteceksiniz. çok yapılan ölümcül hatalardır karşı şeritten gelen araç dikkat etmeyebilir siz dikkat edeceksiniz . napıyorum dikkatinizi çektimi ?
8.43 ,8.46 arası bakın.
9.11 de karşıdangelen motorcuları görünce selam amaçlı bağırıyoz :cherry:
bir kaçtane araçta yol verme mecburiyeti yokken emniyet şeridine geçerek yol veren araçlar oldu korna ve ikaz yapmadık üstelik bu dikkatimi çekti. 10.23 , 10.27 bunlardan biri 10.40 da yine maymun 12.26, 12.33 yine araç yol veriyor 14.16 da yine başka bir araç egzoz sesinden korna çalmaya gerek kalmadan yolu açıyor.egzoz sesi bazı durumlarda gerçekten işe yarıyor.

11.36 da çocuk bayrak sallıyordu hem gidiş yolunda hemde geliş yolunda :cherry:

emeğine sağlık yalnız gezilerin amacı böyle yarışa yarışa gitmek olmamalı sanki böyle biyere yetişme amaçlı küfür ede ede gitmenin ne anlamı var onu çözemedim.:)

emeğine sağlık yalnız gezilerin amacı böyle yarışa yarışa gitmek olmamalı sanki böyle biyere yetişme amaçlı küfür ede ede gitmenin ne anlamı var onu çözemedim.:)

Cruiser kullandigin icin oyle bir algin olabilir. Bencede zaten hergun normal trafikte yavas yavas geze geze gidiyoruz %80 surusumuz boyle. Simdi adam bos yolu bulmus , basmasinmi aga.

Motosikleti
SuZan
Basmadimki zaten hizim 90 i gecmedi geçtiğinde anlik en fazla 110 dur

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------

:cherry::cherry:

sonunda aynı dili konuşabileceğim bir sürücü buldum. bundan böyle bu şekilde selamlaşırız :)

Ev kalabalıktı. Kaynım giller filan hep bizde. Mahallenin çocuklarıda bizdeydi.
Verdim dev ekrana görüntüyü açtık sesini sonuna kadar izledik. :mrgreen::mrgreen:
Şaka bir tarafa restoranta giriş efsane olmuş. Masaya kadar gireceksiniz sandım.:queen:

Rivaya giderken bir yol bozukluğu var sağa doğru virajda. Yerini hatırlayamadığım için sürekli sonraki virajda karşıma çıkacak gibi hissettiğimden adam gibi yatamıyorum.. Riva yolu geçen sene daha güzeldi sanki bu sene sürekli toz toprak.. Şile daha iyi durumda..

Bu arada masaların düzenini ne zaman değiştirmişler? Motorları koyuyorduk masanın yanına motoru değiştiren arkadaşların motorlarını inceliyorduk ne güzel..

Son düzenleme:
Rivaya giderken bir yol bozukluğu var sağa doğru virajda. Yerini hatırlayamadığım için sürekli sonraki virajda karşıma çıkacak gibi hissettiğimden adam gibi yatamıyorum.. Riva yolu geçen sene daha güzeldi sanki bu sene sürekli toz toprak.. Şile daha iyi durumda..

Bu arada masaların düzenini ne zaman değiştirmişler? Motorları koyuyorduk masanın yanına motoru değiştiren arkadaşların motorlarını inceliyorduk ne güzel..

Bilmiyorum 3 .cü gidişim . diğer motorlar içerde benim motoru disari cikartti .sonuçta orasi motoclub cafe .herkes içeri birakiyor bi benimki göze batması ilginç.

Değerli kardeşim,

Asla hem de arka arkaya giden iki kamyonu, solunda araba varken sollama, araya girme, seni görmezler, soldaki araba bir ibişlik yapar kaçacağın yer kalmaz,

Hiçbir şekilde kavşakta kamyon sollama hele ki açıktan gelip dar tarafa konumlanma, 05:00 sonrasında eğer araba kamyonun önüne atlasa görmen imkansız olur,

Keyifli sürüşler :)

Hayatımda daha karizmatik bir lokanta girişi görmedim. :mrgreen:

Azıcık yavaş girersin bari, masanın yanında stoppie yapacaksın sandım.

Çıkarkende öteki masaların yanında aragaz vermeler. :flower:

Hayatımda daha karizmatik bir lokanta girişi görmedim. :mrgreen:

Azıcık yavaş girersin bari, masanın yanında stoppie yapacaksın sandım.

Çıkarkende öteki masaların yanında aragaz vermeler. :flower:

içeri yavaş girdim zaten sınıra kadar hızlıydım tam içeri gireceğim sırada hızım çok düşüktü videoda sanki cumburlop gibi bodozlama girmiş gibi hissediyor insan motorun hızından dolayı ama dikkat edersen tam kapının orda durdum aslında :p
motordayken ben ben değilim . (snıckers) :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------

çok keyifli bir yol olmuş :) benim de enduro tarzı video çekimlerim eğer merak ederseniz https://www.youtube.com/watch?v=owsIbiQU7xE

dostum videoların süper ancak ben izleyemiyorum geçenki 3 kişi gittiğiniz arazi videosunu izlemeye kalktım video ekran görüntü motor vs sürekli sallanıyor midem bulanıyor o zamanda. arazide nasıl gidiyorsunuz in çık in çık mide dayanmaz ona yav . örneğin ben gözucuyla oynanan pc ve ps3 oyunlarınıda oynayamıyorum karakterin tam görüntüsü şart yoksa midem bulanıyor hemen.

Son düzenleme:
Ben videoyu okudum izlemesemde olur heralde.. :queen: Hocam dakika dakika analiz etmişsiniz.. :mrgreen:

Ben videoyu okudum izlemesemde olur heralde.. :queen: Hocam dakika dakika analiz etmişsiniz.. :mrgreen:

izle izle :cherry: manzara doğa yol miss gibi gitmiş gibi olursun kardeşim sizleri gezdirmiş gibi oluyorum :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar