Yeni Motorum Yamaha R25

Cbr 125r ile 10.000 km yaptıktan sonra 250cc e geçmek için satılığa çıkarmıştım, Nisanın ilk haftasıda bir bayana sattım :)

Daha sonra zaten aklımda cbr 250r kesinlikle yoktu, altımda kucuk kalmıyacak hyosung gtr250r bakıyordum. Fakat çevremden gelen birkaç söz ilede kredi suresini uzatarak r25 i 0 alacak şekilde butce olusturdum. Bir tanıdıgımdan fiyatını soylemeyeyim 300 kmde r25 aldım, eskişehirden buraya sürerek getirdim. Süreç biraz sancılı oldu ama sonunda oldu, r25 kesinlikle özel ve mükkemmel sayılabilecek bir makina. Umarım herkes istediği motora sahip olur, sorusu olana elimden geldiğince yardımcı olurum :)

Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanınız.İyi bir seçim yapmışsınız.

Allah kaza bela göstermesin tekeriniz düz bassın hayırlı olsun :cat: Çok güzel makine insanın aklını çeliyor :queen:

Kazasız belasız çiziksiz sorunsuz masrafsız sürüşler kardeşim, tütütütüt 41 kere maşallah :) Süreç bayağı sancılı oldu :) Neyse detaya girmeyelim

Not : profil foton iyi de cbr kalmış motor modeli de değiş :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun,güle güle kullanın :)

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin rengi en sevdiğim e5te yakalarım bir gün:)

Hayırlı uğurlu olsun.. Allah güle güle binmeyi nasip etsin.. Maşallah.. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun

Hayırlı olsun.
Paylaşmak istememissin fakat 2. El değerini öğrenebilmek açısından kaca aldığınızı da paylaşırmisiniz. Eğer foruma yazmak istemezseniz özelden de yazabilirsiniz .

Eskişehir- İstanbul arası bir yol gelmişsiniz. Hatrı sayılır bir km yapmışsınız R25iniz ile. Baştan tekerinize tağ değmesin Allah kazadan beladan korusun inşAllah :). Benim sorum şu yönde olucak. Uzun yolda sürüş konforu nedir sizce ? Kollarda yorulma oluyor mu oturuş pozisyonda v.s kişisel olarak + ve - gördüklerinizi söylermisiniz rica etsem :) ?

L

LifeisBike

Eskişehir- İstanbul arası bir yol gelmişsiniz. Hatrı sayılır bir km yapmışsınız R25iniz ile. Baştan tekerinize tağ değmesin Allah kazadan beladan korusun inşAllah :). Benim sorum şu yönde olucak. Uzun yolda sürüş konforu nedir sizce ? Kollarda yorulma oluyor mu oturuş pozisyonda v.s kişisel olarak + ve - gördüklerinizi söylermisiniz rica etsem :) ?

Samet bey eskisehir merkez ile buyukcekmece arasi 400 km belki uzeri.. Bu yolu Burgman ile yapsaniz dahi heryeriniz agirir. R25 de cok rahat sayilmaz.. Bir 600 ya da 1000 lik kadar yormayacagi asikar fakat yine de ciddi agri yapar.

Hayırlı olsun dostum Allah kaza ceza vermesin. Önlemini almışsındır bence sen ama yinede hatırlatayım lütfen motorunu 2 dk'lık da olsa biyere bıraktığında kitle sağlama al.

hayırlı olsun :) Allah kaza bela vermesin
önden bakınca 600lük
yandanbakınca bajaj görüntüsü var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar