Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

Arkadaşlar öncelikle merhabalar, biraz uzun bir yazı olacağından dolayı şimdiden özür dilerim :) uzun bir süredir motosiklet istememe rağmen sonunda ailemi ikna edebildim bu yüzdende haziran sınavına kayıt oldum ve sanırım ağustos gibi ehliyeti hemen ertesi günüde motosikletimi almış olacağım ancak herkes gibi bende bir arayışa girdim ancak bir problemim var oda boy ve kilo problemi boyum 2.10 kilom ise 105 , yeni kullanmayı öğreniceğimden dolayı moped , kurye ve racing tipi motorları elemek zorunda kaldım. Çünkü 125 veya 250cc ile başlamayı düşünüyorum daha doğrusu bu işi bilen insanlar genelde bunu tavsiye ediyorlar bu yüzdende cruiser dışında fazla seçenek kalmıyor, bende hyosung'un gv250 modelini uygun gördüm ancak sizce nasıl durur görünüş olarak hiç denemedim sizin görüşünüz nedir veya önerebileceğiniz bana uygun benim bilmediğim bir motosiklet varmıdır lütfen yardımcı olurmusunuz.
Teşekkürler, saygılar

O boya gerçekten commuter naked Ss falan çok zor :D yüksek seleli cross - enduro ya da dediğiniz gibi chopper cruiser da olabilir size göre.

teşekkür ederim yanıtınız için , ama bu tarz bir motor görünüş olarak hoşuma gitmiyor daha çok ilk sırada racingler sonra cruiser tipi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...toantep-ten-vzr-1800-intruder-183316539/detay (motor hacmini göz önünde
bulundurmayın lütfen tamamen görüntü için attım resimleri) bu tarz motorlar hoşuma gidiyor ancak iri motorların da cc leri yüksek hayabusa vb. motorlar gayet kalıba uygun ancak cc açısından alıp kullanabilmem mümkün değil başka önrebileceğiniz motor varsa sevinirim iyi forumlar :)

Son düzenleme:
CRF 250 al tepkileride kilonuzdan dolayı yumşayacaktır. Enduro olduğundan dolayı süspansiyon çalışma mesafeside nispeten uzundur. fren yapma olayını çözerken malum amortisör birden kapanıp kilitleyip düşüyoruz sonradan "limon sıkma" muhabbetini öğreniyoruz işte bu yüzden crf nin ön amortisör çalışma payı sizi öğrenme sürecinde çok affedecektir.

2.10 mu :) Maşallah.
teşekkür ederim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:39 ----------

O boya gerçekten commuter naked Ss falan çok zor :D yüksek seleli cross - enduro ya da dediğiniz gibi chopper cruiser da olabilir size göre.
bende öyle düşünüyorum daha çok cruiser üzerine ama daha önce hiçbir cruiser ın üzerine bile binmediğim için kötü dururmu diye düşünüyorum bu yüzdende sizin fikirleriniz yada önerebileceğiniz motorlar varsa duymak istedim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------

CRF 250 al tepkileride kilonuzdan dolayı yumşayacaktır. Enduro olduğundan dolayı süspansiyon çalışma mesafeside nispeten uzundur. fren yapma olayını çözerken malum amortisör birden kapanıp kilitleyip düşüyoruz sonradan "limon sıkma" muhabbetini öğreniyoruz işte bu yüzden crf nin ön amortisör çalışma payı sizi öğrenme sürecinde çok affedecektir.
genelde internet üzerinden videolardan işin püf noktalarını "altın elbiseli adam" dan öğrenmeye çalışıyorum limon sıkma muhabbetini duydum ama motora gelince bu tip motorlar yapı olarak bana ince geldiği için:)demek istediğim cruiser ve tarzı motorlar enine daha geniş)argo tabirle at üstüne kelebek konmuş gibi olacağını düşünüyorum :pl: ama tabi gidip denemektede fayda var

Son düzenleme:
teşekkür ederim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:39 ----------

bende öyle düşünüyorum daha çok cruiser üzerine ama daha önce hiçbir cruiser ın üzerine bile binmediğim için kötü dururmu diye düşünüyorum bu yüzdende sizin fikirleriniz yada önerebileceğiniz motorlar varsa duymak istedim :)

Kötü durmaz ya sonuçta şekil makina çoğu , kaliteli 250 lik regal raptor falan var sanırım , kuba nın da olması lazım ama çinli yani , Japonlar yüksek cc ve yüksek fiyattan başlıyor , o yüzden ilk motor olarak pek mümkün değil sanki. Regal raptor kullananlar mutlu memnun sanırım , sitedeki markanın modellerinin başlıklarını okursanız daha sağlıklı bilgi edinebilirsiniz bir sürü model de var aynı zamanda. :)

Kötü durmaz ya sonuçta şekil makina çoğu , kaliteli 250 lik regal raptor falan var sanırım , kuba nın da olması lazım ama çinli yani , Japonlar yüksek cc ve yüksek fiyattan başlıyor , o yüzden ilk motor olarak pek mümkün değil sanki. Regal raptor kullananlar mutlu memnun sanırım , sitedeki markanın modellerinin başlıklarını okursanız daha sağlıklı bilgi edinebilirsiniz bir sürü model de var aynı zamanda. :)
regal raptor tip olarak çok hoşuma gitmesine rağmen çin malı olduğu için korkmuştum biraz kullanıcılar memnunsa birdaha kontrol etmekte fayda var çok teşekkür ederim

Yani uzun kmlerce kullananlar olduğunu biliyorum , ama iyi araştırma yapmanız daha yerinde olur tabi :)

DKN

boy 2.10'sa bütçede 10 lira civarıysa f650 gs bak. yamaha sürüş okuluna git eğitimini al(yok biliyorum sadece pratiğe ihtiyacım var dersen 1 haftalığına ybr 125 falan kiralaman yeterli) sonra çık yola yeni motorunla

boy 2.10'sa bütçede 10 lira civarıysa f650 gs bak. yamaha sürüş okuluna git eğitimini al(yok biliyorum sadece pratiğe ihtiyacım var dersen 1 haftalığına ybr 125 falan kiralaman yeterli) sonra çık yola yeni motorunla
tavsiyeniz için teşekkürler dikkate alacğım :)

Öncelikle görüntüyü boşverin, gönlünüzden geçen motosikletlere bakın. Her motorun sürüş hissi, karakteri farklı oluyor. Görüntüyü boşverin dememdeki diğer bir sebep ise 187cm boy ile xt660x in bile oldu gibi gibi bir görüntüsünün olması. 2.10 boy ile her motosikletin yanında büyük durursunuz.
Sele yüksekliği birinci kıstasınız olsun, GV 250 çook alcak kalacaktır

Öncelikle görüntüyü boşverin, gönlünüzden geçen motosikletlere bakın. Her motorun sürüş hissi, karakteri farklı oluyor. Görüntüyü boşverin dememdeki diğer bir sebep ise 187cm boy ile xt660x in bile oldu gibi gibi bir görüntüsünün olması. 2.10 boy ile her motosikletin yanında büyük durursunuz.
Sele yüksekliği birinci kıstasınız olsun, GV 250 çook alcak kalacaktır
öncelikle samimi yorumunuz için teşekkürler , genelde gönlümden geçenler chopper veya cruiser tarzı motorlar onlarında sele yüksekliği malum büyük ihtimalle almak istediğim motoru öncelikle bir deneyeceğim sürüş problem olurmu diye olmazsa yapacak birşey yok endura tarzı bir motor alacağım

Szin boyunuzda sıkıntı olmayacak sadece enduro olur herhalde . Şehir içi kullanacaksanızda lastikleri değiştirirsiniz sıkıntı olmaz :cat:
Xtreme max güzel motor mesela

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar