Arka fren konusunda dediğin gibi temkinliyim zaten ama ani gerçekleşen bi durumdu ve iki frene de asılınca 2 saniye içinde oldu herşey
Hatta mümkün olduğunca az kullanmaya çalışıyorum arka freni ama dediğim gibi 50-60 km yaklaşık hızda önümdeki aniden durunca basmış bulundukAma benim asıl kafamı kurcalayan yavaş hızda dahi denedim arka fren kilitleyince arka teker net bi şekilde sola kaymaya başlıyo, düşme sebebim de buydu. Motorda gönye bozukluğu (aklıma ilk gelen ifade buydu) gibi bişey falan olabilir mi acaba?
Max hıza da gelince az çok almadan araştırmıştım ve kendimce ortalama 120 yapması lazım diye düşünüyorum. Vites değiştirmelerim yaklaşık 6-7 bin devirde atmaya çalışıyorum ama 7 bine yaklaştımı motor vites atmadan durulmayacak gibi oluyo ses ve vibrasyon olarak :cherry: Valla bi türlü çözemedim motorumu, Ankara da bi apache daha bulsam da bi test sürüşü yapıp kıyaslasam en iyisi bu olcak gibi :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
Acaba Ankara da tavsiye edebileceğin bi yer var mıdır? Servis ve bakım açısından..
Ben arka freni sert tutarak çok fren alıştırması yaptım özellikle İslak zeminde ani fren yapar arkayi kaydırır ve dengede tutarın yani motor ne tarafa yatarsa direksiyonu o tarafa çevirip dengede tutarim ama gel görki hic lazim olmadı çünkü ani frenleme de arka freni sert tutmam hic ön fren ile birlikte tutarın,