ilk motor icin chopper/cruiser tavsiyeler

bu konu hakkinda bir suru mesaj var ama hepsi 2010 ve daha oncesi guncel bilgiler yok
ilk motor icin chopper cruiser tarzi bir motor istiyorum butcem toplam ekipmanlar dahil 4500 5000 tl civarinda
forumun bilgili abilerinden cevaplar alip kendimi aydinlatmak ve bir yol bulmak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim

Cruiser - Chopper forum başlığına bakarsanız, konu hakkında açılmış bir sürü başlık bulabilirsiniz.

Saygılarımla.

Motosikleti
'08 GTR 1400
Eğer bütçende sıkıntı yoksa herkesin kuşkusuz tavsiyesi Hyosung GV250 olacaktır. Ama ben 0 motora 12-13 bin TL veremem dersen temiz bir ikinci el bak, sanırım 2008-2009'dan sonrasını öneriyorlar. Yine bütçe kurtarmıyorsa sırasıyla tavsiyem:
- RKS Cruiser 250 (V motor, enjeksiyon, ön-arka disk fren)
- Kuba Superlight 200 (Tek silindir(bana sorarsan cruiser dediğin V motor olmalı))
- RegalRaptor ailesi başlı başına ayrı bir hikaye. V motor olmamasına rağmen DD250E-9B modeli çok hoşuma giderdi. -yamulmuyorsam- 2008-2010 dönemi öncesi biraz karışıktı, çoğu modeli mi hepsi mi bilmem ama su soğutmalılar, balansör falan da geldi galiba.

Her birinde bilgisi olan arkadaşlar daha detaylı yazacaktır.

Motosiklet eğitiminiz var mı? İlk motor için tavsiyede bulunurken göz önüne alınması gereken bir durumdur.

Kuba Superlight 200 için ilgili başlıklar :

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/127057-kuba-motor-superlight-200-a.html?prefixid=39_Kuba_Yuan_Motosiklet&daysprune=-1

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/105847-kuba-superlight-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html?prefixid=39_Kuba_Yuan_Motosiklet&daysprune=-1

Merhaba arkadaşlar,
Konuyla ilgili benim de sorum olacak. Ben de ilk motorumu almak üzereyim. Suzuki M800 almak istiyorum. İlk motor için fazla abartılı bir motor mudur? Almadan evvel profesyonel olarak bir iki hafta ders almayı düşünüyorum ve birazda motor kullanan arkadaşlarımla pratik yapacağım. 30 yaşında biri olarak hız tutkum yok, motorumu alıp sakin sakin keyfini sürmek istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar