Şu alanyadaki siyahı almak geçiyor içimden ama hanım inazuma istiyor![]()
Antalya/Alanya-manavgat bayiyi aradım haftafa mavi geliyor dedi
Şu alanyadaki siyahı almak geçiyor içimden ama hanım inazuma istiyor![]()
Antalya/Alanya-manavgat bayiyi aradım haftafa mavi geliyor dedi
ne r25'miş arkadaş. bir "mal" a bu kadar değer vermeyin yahu,başka motosiklet mi yok ?
bu arada memlekette kriz vardı di mi ? fiyatı 14.500 olan motosiklet, stoklarda kalmamış ve yeni gelecekler de şimdiden alınmış. pehh.. bide "motosikletler tr'de pahalı yaaaeaeaea" diyorsunuz,forumda onlarca konu açıyorsunuz falan. kafam çok karışık beyler. hatta ateistler bunu bana açıklayın hele bi ?:thumright
Bence tartışmasız siyah daha şekil !
şimdi hatırladım adıyamandan yenı sattım dedınız motoru sanırım çağlayan imrenin resimlerinde gördüğüm r6 mı bu
Hocam sormayı unuttum. Çıkan IRC lastikleri ne yaptınız? Elden çıkardıysanız kaça çıkardınız? Nereden nasıl çıkardınız?
Rosso 2'yi kaça aldınız? bunları sormayı unutmuşum.
Hocam irc ler duruyor garajımda. Henüz satmadım. Rosso 2 leri ise motolastik.com dan aldım. kargo dahil 678 tl ye mal oldu bana. Sipariş vermeden önce telefonla aradım, kendilerinden lastik hakkında bilgi aldım. Gayet bilgili ve işlerini profesyonlece yapan insanlar. Ben çok memnun kaldım, sizede tavsiye ederim.
Üstad lastikleri nerede taktırdın ?
Hocam acemlerden mudanya yoluna dönünce ilk BP istasyonundan gir, 50mt kadar ileride yol üzerinde. RF Otomotiv olması lazım ismi. Motosiklet lastiği değişimi konusunda uzman oldukları söylenmişti. Tavsiye üzerine gitmiştim bende. Dükkanın sahibi Can Abi kendisi de motosiklet kullanıcısıymış, hatta sertifikalı motosiklet eğitmeni olduğundan bahsetmişti.
Ben memnun kaldım, tavsiye ederim...
Cevabın için teşekkürler , bişey daha sorayım , lastiklerin balans ayarını yaptılarmı?
Ben MT-07 ye geçmeyi düşünüyorum R25 ten çok soğudum.