Hayırlı olsun, regal raptor geçenlerde birisine denk geldim çok güzel sesi vardı harley sandım, ama adam egsozu değiştirmiş.
Hayırlı olsun, tarz motor![]()
O YAZILARIN ÜSTÜ VERNİKLİDİR , ÇIKARINCA ÇUKUR ... GİBİ KALIR VE SIRITIR . O MOTORUN REGAL OLDUĞUNU İLKOKUL ÇOCUKLARI BİLE BİLİYOR O YÜZDEN OYNAMAYIN GEÇİŞ MOTORU OLSUN
YAĞINA SUYUNA ANTİFRİZİNE BAK , BENZİNİ KOY BAS GAZA
hocam sanırım yanlıs anladınız. ön amortisorun üstündeki kırmızı yazıdan bahsediyorum. yazılar sonradan yapıstırma spıder yazıyor. yoksa Regal olmasından gayet memnunum![]()
.hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Raptor güzel makina, bence iyi bir seçim. Viteslere de 500 km sonra alışmış olursunuz olur biterBu arada yağ ve hava filtrelerini temizlemenizi, hatta değiştirmenizi, yağı da dağiştirmenizi öneririm. zincirinizi de bi güzel yağlar kaymak gibi binersiniz
![]()
Hayırlı olsun, benim çocukluğumdan beri chopper hayalimdi, nasip olmadı hiç. zamanla ss sevgisi içimde daha büyük. nasip olursa ilerde bende düşünüyorum inşallah ( yaşlanınca)
Hayırlı olsun, benim çocukluğumdan beri chopper hayalimdi, nasip olmadı hiç. zamanla ss sevgisi içimde daha büyük. nasip olursa ilerde bende düşünüyorum inşallah ( yaşlanınca)
hayırlı olsun kazasız belasız mal yakıyor ortalığı temizliğini ihmal etme her yeri krom 350 lik mi bu
Hayırlısı olsun, kazasız belasız kullanırsın inş.
Bende karbüratörlü Gv250 arıyorum, bakalım cbr125 ten Gv250 yi kullanmak beni zorlayacak mı..
Sağolun hocam. Bende ole yapiyorum alisana kadar. Umarim alismak uzun surmezKazasız belasız sürüşler dilerim.
Nacizane tavsiyem motora alışana kadar boş alanlarda, pazar sabahları sakin trafikte vs. pratik yapmanız.
Motorun ağırlığına, dönüşlerine, frenlemesine hakim olduğunuzu hissettiğinizde trafikte kullanmaya başlayın derim.
Saygılarımla.