Bense teknik verileri karşılaştırmak yerine iki Motorada sahip olduğum için yan yana koydum arka arkaya sürerek aralarında ne gibi farklar olduğuna baktım, kağıt üzerinde kıyaslamak yerine sürerek kıyaslamak daha rahat bilgi sahibi olmayı sağlıyor. Mesela SL kuyruğu daha havaya bakarken r25 daha yassı uzunluk farkı oradan geliyor. Kuyrukta sürerken sürücüye bir fayda sağlamıyor. 5 cm Yükseklik belirttiğim gibi gidon farkı ve farkın sebebi belirttiğim üzere belli
Gel gelelim bizim insanımız ciddi algı sıkıntısı yaşıyor (bence)
Hayır neyin kıyasını yapıyoruz onu da anlamıyorum ki. SL in adı üstünde. R25 de kendine hedeflediği kulvarda piyasa bulmuş gayet ciddi bir araç.
Bu Sarı renk mi yoksa mavi renk mi güzel sorusuna. Sarı renk'in ışık yansıtma ve lümen değerleri %20 daha fazla demek gibi bir şey.
Büyüklük ve hız takıntısı olan zaten 600 cc den aşağısına bakmasın.
Rengini ve duruşunu seversiniz, paranızın alabileceği araçtır alırsınız. İkisi arasında ne kalite ne de kullanım açısından ciddi bir fark yok. biri 150 diğeri 170 yapsa ne olur. biri 10 cm daha büyük olsa ne olur ?
Bu araçları zevk için alıyoruz. Eğer sizin aldığınız zevk teknik verileri veya boyutundan geçiyorsa Yamaha R6 akar bence. Ya da almışken S1000R falan daha iyi olur teknik açıdan.
Kısaca .25 Litre için Ekonomi+Kawasaki = SL , Cüsse ve Teknik veri+Para = R25
olay tamamen para çokomel ilişkisi. Hoş R25'e 15 Lira verene kadar Ben gene Kawasaki renginden dolayı Ninja 300'ün 5-10k KM de ikinci eline bakardım. (baktım da