Enduro motovlog

Güzel çalışma güzel paylaşım güzel aktivite. Eline tekerine sağlık. Devamını şiddetle bekliyorum. İstanbuldaysanız bende katılabilirim.

Mutlaka izleyin videolar çok eğlenceli ve başarılı. Ben tekrar tekrar arada izliyorum hepsini, bence çok güzel. Takipteyiz ;)

Çok beğendim. Takibe aldım hemen. Açıkçası kurgu ve tasarım açısından gördüğüm en güzel motovlog... Eline sağlık.

çekimlerde kullandığınız aksiyon kamerası hangisidir acaba ?

gopro hero3 plus kullanıyorum
hepinize teşekkür ediyorum. desteklerinizi bekliyorum. biliyorsunuz sabah akşam kurgu yapmak gerekiyor bazen bir kaç takipçim daha fazla bile olsa bu beni şevklendiriyor.Dişlilastikle kalın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------

ben izmirliyim hocam yaa. Eğer bir gün buralara yolunuz düşerse dişlilastiğe youtube dm'den yazarsanız belki birgün beraber arazi yaparız :)

Tekrar Merhabalar.

Öncelikle , sizinde sayenizde artık ciddi ciddi dl 650 yi satıp , cross dünyasına girmeyi düşünüyorum. Özellikle bu işe Crf 250 ile başlamak istiyorum.

Videolarınızı çok eğlenerek defalarca izledim. En beğendiğim motovlog oldu şana kadar. Sıradaki videolarınızı dört gözle bekliyorum.

Sürüşünüzü çok beğendim.

Eğer yolunuz Bursaya düşerse , sizden arazi sürüşü ve cross/endruo motosikletler ile ilgili bilgiler edinmek isterim. Hem İskenderin tadına bakmadıysanız , güzel bir iskender yeriz.

3-5 soru sormak istiyorum buradan. Eğer vaktiniz varsa cevaplarsanız çok sevinirim.

-- Crf de gidon yükseltme kullandınız mı?
-- Kullandığınız egzozun markası nedir? Performans açısından yararı oldumu?
-- Gidonunuz orjinal mi? Değiştirmek gerekir mi?
-- Crf nin ortalama yakıtı ne civardadır?
-- Araziye gireceksen , crf de şunu mutlaka değiştirmelisin dediğiniz birşey var mı?
-- Düşmeler illaki olacaktır, hiç kol/bacak kırığı yaşadınız mı?

Teşekkür ederim.

Beko hocam yeni gördüm kusura bakmayın yok gidon yükseltme aparatım yok. Kullandığım Egsoz ktm exc çıkma egsoz.Evet motorsikletin ağırlığı azaldı orjinali çok ağırGidonum wr125r ın gidonu 100 kmde 4 lt yakar maksimum. araziye çıkarsanız 4.5 yapabilir. Araziye Gireceksen arka lastiği değiştirmek gerekiyor orjinali çok yol için tasarlanmış. Kol bacak kırıklığı olmadı ama çok düştüm motorsiklette hiç grenajlara falan bakma hocam eğer araziye çıkacaksan. benim motorun kırık olmayan yeri kalmadı

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf250L
takip ettim..
videoları hangi programla düzenliyorsunuz?

Hangi şehirdesiniz hocam?
8,20 deki bayır aşırı tanıdık geldi :)
Sanırım hiç cross vlog yok tutarsa iyi tutar, başarılar :)

Sıradaki video ne zaman ?
yetiştirirsem cuma ya da cumartesi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------

Çok beğendim. Takibe aldım hemen. Açıkçası kurgu ve tasarım açısından gördüğüm en güzel motovlog... Eline sağlık.
Çok teşekkürler endurocu arkadaşları da bir araya toplayabilirsek bu kanalda en güzeli bu olacak

İzmir İl Temsilcisi
Enteresandır ama aylardır cross aşkıyla yanıp tutuşuyorum. Birkaç kez cross sürüp azıcık toprakta gezdikten sonra tadı damagımda kaldı.

Bu zamana kadar geçen zamanımı bir kayıp olarak görmeye başlayıp acilen cross'a geçmeye karar verdim.

Videolar şahane ilgi ve alakayla takipteyim :cat:

Birde sakıncası yoksa videoları hangi programla editliyorsun.

İzmirde olmanada ayrıca sevindim :cherry: Parkur rotalarını ögrenecegiz mecbur toprak tücrebesi sıfır.

Son düzenleme:
Enteresandır ama aylardır cross aşkıyla yanıp tutuşuyorum. Birkaç kez cross sürüp azıcık toprakta gezdikten sonra tadı damagımda kaldı.

Bu zamana kadar geçen zamanımı bir kayıp olarak görmeye başlayıp acilen cross'a geçmeye karar verdim.

Videolar şahane ilgi ve alakayla takipteyim :cat:

Birde sakıncası yoksa videoları hangi programla editliyorsun.

İzmirde olmanada ayrıca sevindim :cherry: Parkur rotalarını ögrenecegiz mecbur toprak tücrebesi sıfır.

bence de acil cross motora geçmelisiniz.. Cross candır hocam yaa.edit programı olarak adobe premiere kullanıyorum master collection olarak netten indirebilirsiniz. hem içinden diğer photoshop programları da çıkıyor...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------

crf ile ilgili ilerde bir tanıtım çekimi yapmayı planlıyorum bu soruları da not ediyorum. ama şunu diyebilirim, motor her tarz için biraz da olsa hepsinden ihtiva ediyor, eğer benim motorum her şeyden az az yapsın ama bir şeyi tam olarak yapamasın diyorsanız crf250l :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

yeni macera arkadaşlar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
ilk sıradaki güzeldi :) Ama kortiklere çok girmeyin lütfen :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar