[Bursa - MT]

Coşkun haftaya nereye gezi yapıyoruz?

Geçen haftanın tadı damağımda kaldı. :)

Hakikaten bir ara çanakkaleye gidelim.

Ara ara buralara geliyorum coşkun boş kalmasın diye.

Sabah 9 da izmir yolunda sol şeritten 90 la giderken arkadan bir pejo 407 hızla geldi. Hızı heralde 130 filan vardı. Sağ şerit boş olmasına rağmen orta kaldırımla benim aramdan geçti. Gidonum aynasında dizimde arabaya değdi ama allahtan dengemi kaybetmedim. Sonra sında ben sağa çek diye bağırdım. Bu camı açıp el kol hareketi yaptı. Çek lan sağ diye bir kaç kez bağırdım ama durmadı. Arkası dan takip ettim benim takip ettiğimi görünce gaza yüklendi yetişemedim
Cok gecmis olsun.

Oh , çok iyi oldu.
Bir ara patates soksam egzoza diye bile düşündüm :silent:

Gemlikteki dimi senin bahsettiğin Oğuzcan ?

"Uzaklık Dediğin Önce İçinde Birikir İnsanın Sonrası ise Yalnızca Yoldur..."
Çok eğlenceli harikaydı Katılan herkese Teşekkürler...(Mintek-Gölyazı-Tirilye (balık ekmek)-Korsan Canlı Müzik...

Osman abi mrb bugün foruma üye oldum:cat:

Halil sonunda üyeligin onaylandı. :) geçen ki gezi nasıldı. ( kemalpaşa) Arkadaşlar gezdigimiz yerler falan. Memnun kalmışsındır unarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------

Memduh nerelerdesin yaw. Hep geziyorsun. Aaaa pardon bugün çalıstın sen dimi. Eeee düğün parası lazım. Hahaha

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------

Osman abi şu bahsettiğim Rx3 alanların yorumlarını okudunmu. 4.3 lt diyorlar 100 km de. Ama acayip memnunlar

Arkadaslar merhaba ismim sadık bursa kestelde oturuyorum rks titanic 150 motorsikletim var gezilere bende katılmak isterim inşallah sizlerin hızına yetişebilirim.

Arkadaslar merhaba ismim sadık bursa kestelde oturuyorum rks titanic 150 motorsikletim var gezilere bende katılmak isterim inşallah sizlerin hızına yetişebilirim.
Aramıza hoşgeldiniz. Gezilere katılmanız bizi mutlu eder. Genelde geziye katılan motosikletler 150 250 cc arası zaten. En önemlisi görmek için geziyoruz. Hız limitlerimiz ve güvenlik kurallarımız olur gezilerde. Katılımcı olmanız dileğiyle

Halil sonunda üyeligin onaylandı. :) geçen ki gezi nasıldı. ( kemalpaşa) Arkadaşlar gezdigimiz yerler falan. Memnun kalmışsındır unarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------

Memduh nerelerdesin yaw. Hep geziyorsun. Aaaa pardon bugün çalıstın sen dimi. Eeee düğün parası lazım. Hahaha

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------

Osman abi şu bahsettiğim Rx3 alanların yorumlarını okudunmu. 4.3 lt diyorlar 100 km de. Ama acayip memnunlar

Coşkun son yorumları okumadım. Biraz sonra bir bakayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar