döviz kurunun önü alınamıyor, seneye dolar ne olur bilemiyorum ama epey bir yükseleceği kesin gibi. bu durumda 125 likleri 15 bin, 250 likleri 20 binden almaya hazır mıyız forum olarak merak ettim?
Cumhur başkanımız bisiklet kullandı, fiyatlar dusmelidir dedi, muhtemelen dusecek. motosiklet kullansa bu is tamam![]()
Fiyatlar çok yuksek hem vergiler hem de distribitörlerin kar hirsi bunda en büyük etken. Devlet erkanına bu anlatilabilse belki birşeyler düzelebilir. Ne bilim güzel bir organizasyon yapılsa cumhur başkanı yada başbakan çağrılsa hoş olur. Eminim ki bir cumhur başkanı yada basbakan fiyatlar dusmelidir derse bunun karşısında kimse durmaz.![]()
Fiyatlar çok yuksek hem vergiler hem de distribitörlerin kar hirsi bunda en büyük etken. Devlet erkanına bu anlatilabilse belki birşeyler düzelebilir. Ne bilim güzel bir organizasyon yapılsa cumhur başkanı yada başbakan çağrılsa hoş olur. Eminim ki bir cumhur başkanı yada basbakan fiyatlar dusmelidir derse bunun karşısında kimse durmaz.![]()
Öyle bir güçleri varsa manavlarla görüşseler daha iyi olur , patates olmuş 4-4,5 tl , onu geçtim kış sebzesi lahananın kilosu 2.5 tl olur mu akıl almıyor.