Öngürülmesi neredeyse imkansız olan motor kazası! (video)

Gün geçmiyor ki birbiriyle neredeyse aynı şekilde oluşan kazaları görmeyelim. Tam da sürüş sezonu başlamışken böyle bir olasılığın olduğunu bilmek hiçte mutlu etmiyor bizleri. En korkunç tarafı ise bu tarz kazaların nereden ve nasıl geleceğini kestirme şansımızın olmaması.

Yolda giderken bazı tehlikeler tahmin edilebilir düzeydedir, tabiki bu tehlikeleri kesin olarak bilmek bir tahminden çok çok daha iyidir. Kör virajlardaki ıslak noktalar, yolun ortasındaki herhangi bir cisim, diğer sürücülerin yapmış oldukları kazalar gibi örnekler sürücüler tarafından fark edilip kaçınılabilir.

Fakat hala öngürünmesi neredeyse imkansız olan durumlar var, ölü bir dalın ağaçtan önünüze düşmesi gibi. Ölü bir dalın sürünün önüne ya da kafasına düştüğünü ve ona çarptığını, ne kadar kötü şeyler olabileceğini tahmin edebilirsiniz. Korku filmlerinden çıkmış gibi adeta.
Bu dostumuz 4 saatini hastanede geçirmiş olmasına rağmen olayı ucuz atlatıyor. Hiç bir kırık ya da ciddi bir yara almadan günün sonunda evinde olmayı başarıyor. Arkadaşlarıyla ve çocuklarıyla paylaşılabilecek inanılması güç bir hikayeye imza atıyor.

[webtv]wdcbq8bfkyo[/webtv]
Video linki

Ekli dosyalar

• yola-agac-devrilmesi-motor-kazasi.jpg
    yola-agac-devrilmesi-motor-kazasi.jpg
    70.6 KB · Görüntüleme: 17,123
Hakkaten bu nedir ya? Resmen bubi tuzağı gibi. Şansa bukadarı... birde kurtaracak mesafe bile kalmadı adama.

Kırıksız çıkıksız ucuz atlatmış yine...

Motosikleti
Rsv4+D250
Iyiki yavaş uyarıları vardı adamda yavaş gidiyordu kaza daha büyük hasarlarla sonuçlanabilirdi Allah daha büyüğünden korusun herkesi

Kısmetten çıkınca, el sallayan durumu olmuş..:king::king::king: Gene çok ucuz atlatmış. Sollamak için hızlandığında denk gelse çok daha vahim şeyler olabilirmiş...

Admin lütfen lütfen birdahakine daha dandik bir siteye yükle video'yu. Abi kriz geçirdim 60 saniyelik videoyu izleyebilmek için :pr: Donuyor, takılıyor, reklam geliyor, video açılmıyor.. Ve bunu eklediğin her video'da yapıyor.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Öngörülemeyen kaza dediğimiz şey bu sürücü için artık öngörülebilir oldu. Bundan sonra ağaçların olduğu alanlarda motosiklet kullanırken her an ağaç düşebilir diye daha dikkatli olacak.
Hatta bu videoyu seyredenler de öyle yapacaklar.
Kısaca tecrübe zamanla her belayı öngörülebilir hale getiriyor.

Admin lütfen lütfen birdahakine daha dandik bir siteye yükle video'yu. Abi kriz geçirdim 60 saniyelik videoyu izleyebilmek için :pr: Donuyor, takılıyor, reklam geliyor, video açılmıyor.. Ve bunu eklediğin her video'da yapıyor.

belki sorun senin pc dedir hiç böyle düşündün mü :mrgreen:

bende direk açıldı ve donma olmadı çünkü

belki sorun senin pc dedir hiç böyle düşündün mü :mrgreen:

bende direk açıldı ve donma olmadı çünkü

Sanmam hocam. Çünkü reklam tam ekran gelirse direk açılıyor, küçük gelirse video başlamıyor. Başlayınca ellemessem devam ediyor. İleri sararsam donuyor, 10 saniye sonra kendine geliyor, tam ekran yaparsamda 10 saniye sonra donuyor :p Hatasız izleyebilmek için oynata basıp hiçbir şey yapmamak lazım sanırım.

Anlamadığım,motor kazalarının çoğunda,hafifte olsa,sürücü bayılıyor.Neden?

Ben 2 ay önce 50 ile giderken kayıp düştüm.2 dakika baygın kalmışım.Bu yüzden motorumu sattım.

Motosikleti
Cbr 650F
bu tip kazalar arabadaykende yayaykende olabiliyor. büyük şanssızlık yada bedevilik mi denir artık :)

Sürat yok denmiş ama ekrandan mı öyle oluyor yoksa sürat varmı bilemedim. Daracık yol, bir de virajlı, ona göre bana sürat fazla geldi. Neyse ki arkadaşa birşey olmamış. Kıpırdamayınca oldu sanmıştım.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Bu video piyasadan kalkmalı tvlerde yasaklanmalı. Yoksa motoruma el koyarlar bu sefer :D

Yolu yapan öngörüp yola SLOW yazmış ta bu adam mesajı alamamış.

slow +1

Kaza yaptığımda da sağa tehlikeli viraj işareti varmış; jandarma raporunda okuyunca anladım
yoldaki çukurları taramaktan tabelaya bakmaya fırsat kalmıyor ki

kaderinde varsa başına geliyor
sadaka ver, tevbe istiğfar et ALLAH tan yardım iste, Ayetel kürsiyi okumadan yola çıkma.
bazıları şans diyor
işinize gelince vahye değil akla uyuyoruz deyip
işinize de gelmeyince şans denen görünmez bilimsellikten uzak nesnenin varlığına inanıyorsunuz

şans yok kader var
yaprak bile ALLAh ın ilmi ile düşüyor
bir çekirdekten koca ağaç oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar