Hyoda cok sikayet var fakat şu pulsarlar galiba biraz daha onlara gore iyiye benziyor. Ufak tefek problemlerinin disinda kullanicilar hep memnun. Benelliler bakalim ne cikacak.
Fiyatlar biraz daha yukselirse bu paralara japon almak mantikli olur.
Pulsar 200cc 24hp motor gücü bu zealsun neyse onunda çakması zelsun 250cc 16hp Racing :queen: Fiyat olarakta Çok büyük bir fark yok Yamaha veya honda ile kıyaslarsak fiyatı UÇURUM var arada :queen:
Kalite olarak 2sini kıyaslarsak Pulsar daha iyi gibi en azından GÜÇLÜ MOTOR TEKNOLOJİSİ RACİNG olarak dizayn edilmiş :cat:
Ben PULSAR hakkında bilgi almak için Kanuni servisi bakıyormuş gittim SATICI TABİ BİR ÖVMESİ VAR honda yamaha yı geç KAWASAkiye deng

r:
Servis e gittim dedim KAÇ KİŞİDE var kimler memnun Kronik peroblem nedir bunları öğreneyim :mrgreen:
ŞANS O YA gittim içerde 1 tane PLAKASIZ ama kullanılmış çamur toz var üstünde Adam biryerlerini kurçalıyor :queen:
Selamın alyeküm der demez motoru incelemeye başladım Sıfırmı bu dedim dedi Müşterinin dün aldı "Bilmemneresinden yağ kaçırıyor Arka frende tutmuoruş onu elden geçiriyoruz dedi

ale: Bende dedim KALİTELİYMİŞ daha 100km de yağ atmaya başlamış :queen: (Yağ atma derken Yağ hortumunun etrafı motor bloğu YAĞ ile TOZ un tutması ile çamur gibi olmuş Bağlantı yerini iyi sıkılmamış sanırım ÖNEMLİ BİR OLAY değil yani)
Servisteki usta dedi SIKINTI YOK GARANTİLİ ÜCRETSİZ BÜTÜN SIKINTILARI ÇÖZERİZ :bounce: Dedim nasıl bu Kullananlar memnunmu :silent: Servisçi direk dedi 8bin e 24hp güçlü Yarış motoru bulursan SIFIR ve GARANTİLİ onu al Piyasadaki en uygun en az yakan engüçlü makine bu :cat: ADAM HAKLI ASLINDA :cat:
Ama ben 250 lik motor almayı 1 yıl daha Erteledim 250 lik araştırması yaparken İNAZUMA hoşuma gitti Ben yarış değilde GÜÇ ve KONFOR istiyorum Yarış motorları Ömrü kısa olduğunu öğrendim 3-5 motor ustası gezip danıştım CBR250 ile İNAZUMA 250 Kat edeceği KM olarak CBR yi 2 ye katlar dedi hepsi TEKNOLOJİ FARKI CBR Bist motoru İnazuma Cadde motoru
Bu bilgiyide birçok kişiden öğrendikten sonra İNAZUMA da kararımı verdim
:bounce: İnazuma ya gücümüz yetmedi 2. el uygun Arıyorum bakalım Gelecek yaz için :bounce: