abi ilk bi kaç yorumdan sonra velizrsln arkadaşımızın yorumunu okuduktan sonra dedim ki;
biz ne dersek diyelim onay alana kadar devam edecek ısrara..
o yüzden tek cevabım;
"süper olur abi bence yapmalısın"
ya herşey bi yana geniş açı yapmak için fisheye alacaksın, fisheye a iyi para vermen lazım ki zaten titreyen görüntü kalitesini mercek dandikliğiyle daha da kaybetme, ikincisi fisheye oradan kayacak düşecek hadi telefona acımadın japonladın onu oraya, su kılıfı alacaksın, bağlantı aparatları alıp yapacaksın, hadi allah göstermesin düştün sen zarar görmedin motor zarar gördü aynı zamanda telefon da zarar gördü kimi nasıl aricaksın?
yapacağın masrafı düşündün mü? görüntü kalitesi iyi bir fisheye lens 100 liradan aşağı değil, 20 30 liralıklar var onlar aslında daha pahalıya gelir bi daha al bi daha al bu çizildi bi daha al bu kırıldı bi daha al, onu sabitleyeceksin telefona yazık günah gitti güzelim telefon maddi değeri düştü, sabitlemek için aparatlar alacaksın bantlar, gidon tutacakları, bağlantılar vs.. 100 kaat da bunlara kaçtı, (kaçar kaçar öyle 100 kaat olur mu çok demeyin) ortalama 40-50 liraya da su geçirmez case aldın diyelim yağmur çamur için, o da poşet tarzı olanlardan haa.. onu beleşe bile alsan o case e zarar vermeden kameradan görüntü kalitesini ne derece alacaksın? case e zarar verdiğin zaman su geçirecek, yani bunlarun hepsi ütopya. bu masrafı ve olumsuzlukları göz önüne alıyor yine de 300 400 e orta halli bir ekşınkem almayıp da ben bunu yapıcam diyorsan helal olsun sana. mantıklı olarak da bu dalda dümeni yaparken uzun vadede harcayacağın para/paraları bir kerede harcayıp ekşın kem al.
kaskın üstüne takma yanına tak(ben öyle yaptım) göğüs aparatını tak , gidon aparatı tak. ha şimdi diceksin onların hepsi ayrı para.. evet masraf yapmamak için cep telefonuyla kayıt yapmayı düşünüyorsan go pro almayacaksın tabiki de. sj serilerinden bir ekşınkem işini çok iyi görecektir. hem içerisinden envayi çeşit parça çıkıyor ben o çıkan parçalarla gökdelen dikmiştim.
kolay gelmesi dileklerimle. saygılar