arkadaşlar herkes saygı çerçevesinde görüşlerini sunabilir. farklı görüşler ve eleştiriler motosiklet alacakları yönlendireceği için mümkün olduğunca objektif olmaya çalışalım
bence motorlar gayet güzel, seko arkadaşımızında dediği gibi klasik bi çin malı değil, italyan markası olduğunu ve italyan kalitesinde olduğunu kabul etmek lazım, sahibi çinli falan laflarını bırakalım artık,
biz daha çok teknik özellikleri, görünüşü, servis ağı, yedekparça fiyatları ve tabiki de motor fiyatı üzerinde yoğunlaşırsak daha faydalı bi forum olur kanısındayım.
hele bi motorlar yollara çıksın, hele bi videolar gelsin, kalitesini en iyi kullanıcılar söyleyecektir diye düşünüyorum, tutupda tnt250 ye binmeyen biri inazuma ile nasıl kıyaslama yapabilir ki, ancak kağıt üstündeki verileri kıyaslar, konforunu titreşimini falan kıyaslaması imkansız.
ben mesela altın elbiseli adamın bu motor hakkındaki yorumunu çok merak ediyorum, adam objektif bi kere.
benelliler öyle yada böle piyasaya bi farklılık bi hareketlilik getirecek, tnt25 gelince çok tutar tnt250 iyi bir alternatif seçeneği olur ama tnt600 ün bu iki modele göre işi daha zor. bekleyip görecez...