Waytake Ersinden almıştım,o arkadaş motosikletler için aksesuar ve aparatlar üretiyor facede veya internette ''waytake''diye aratırsanız bulursunuz.sanırım 2.5 cm yaklaştırma ve uzatma olacak..fiyatınıda 80 veya 90 tl vermiştim diye hatırlıyorum ama yanılıyorda olabilirim.ben sipariş verdim geldi taktırdım gidon çok yüksek geldi bana hemen söktüm,hiç kullanmadım,öyle duruyor,istiyorsanız size 75 tl ye kargolayabilirim.selam egeli
marka yükseltme boyutu ve fiyat hakkında bilgi verirmisin.
Egeli, benim 1000'de yükseltme ve yakınlaştırma var. Lakin bir arkadaşımın motosikleti için arıyordum.Waytake Ersinden almıştım,o arkadaş motosikletler için aksesuar ve aparatlar üretiyor facede veya internette ''waytake''diye aratırsanız bulursunuz.sanırım 2.5 cm yaklaştırma ve uzatma olacak..fiyatınıda 80 veya 90 tl vermiştim diye hatırlıyorum ama yanılıyorda olabilirim.ben sipariş verdim geldi taktırdım gidon çok yüksek geldi bana hemen söktüm,hiç kullanmadım,öyle duruyor,istiyorsanız size 75 tl ye kargolayabilirim.
Bir kaç gün geçsin arkadaştan ses seda çıkmazsa size kargolayabilirim,sorun yok ..Egeli, benim 1000'de yükseltme ve yakınlaştırma var. Lakin bir arkadaşımın motosikleti için arıyordum.
Puzzle'den sonra ikinci sıraya giriyorum.![]()
@palakadir kendisi montajda yapıyor, cok abartılacak bir şey değil zaten 4 vida atıyor. Mra spoilerinden tek farkı fiyatı![]()
@mehmetenis cbf1000.com'da kırılan tur camından bahsediliyordu ama markasını hatırlamıyorum. En üst kademede kullanıldıgında ciddi esneme yapıyor rüzgarlı havalarda ben 10.000 km kadar kullandım gecen seneki kardeniz gezisinde sadece vidasında gevseme oldu baska olumsuz bir durum yasamadım. Givide en alt kademede orjinal camın en üst kademesine denk geliyor. Orjinal cam polikarbon diger tur camlarının tamamı plexi malesef.
Tamamdır Egeli.Bir kaç gün geçsin arkadaştan ses seda çıkmazsa size kargolayabilirim,sorun yok ..
Hoşgeldiniz ve katılım ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler .
Diğer yandan komposit malzemeden bu modeli yapabilecek olan bir yer ile görüştüm .
Teklifi tam olarak şudur ;
Eğer resimdeki sakalı alıp bana getirir iseniz kalıbını alır size 2 adet daha aynısından ücretsiz yaparım .
Yani hal durum bu iken sizden ricam @muRatpasa ( ULTIME CONCEPT 2426 route des gendarmes d'Ouvea - 83500 LA SEYNE SUR MER
Tel : 06 09 41 04 08 - 04 94 06 49 43 - e-mail : [email protected] )
Burası ile iletişime geçerek resimdeki http://img715.imageshack.us/img715/2360/p8110008.jpg ürünün bize kargo dahil maliyeti konusunda bilgi almamız gerekecek .
Bu konuda katılımda bulunmak isteyen var ise mesajın devamına eklemesini rica edeceğim .
Teşekkürler .
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
@iboli78 bilgi için teşekkür ederim . Bu deflektör için güngörendeki yer montaj dahil yapıyor mudur ? Mümkün ise biraz daha bilgi rica edeceğim .:cat:
fren hortumları fazla geriliyor yani ucu ucuna..sorun yaratırmı bilmiyorum..Bu gidon yükseltmeyi bende düşünmüyo değilim.kullananlar memnun galiba? Varmı yorumu olan?
Shad SH48 kullanan varmıdır ? Var ise dönüş rica edeceğim .
Kenan Ben gidon yükseltme kullanıyorum çok faydası var,
fren hortumları fazla geriliyor yani ucu ucuna..sorun yaratırmı bilmiyorum..
Shad SH48 kullanan varmıdır ? Var ise dönüş rica edeceğim .
Mehmet abi senin gidon yükseltmenin boyu kaç?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------
Öyle çok fazla büyük takmak istemiyorum.denerim çok sorun olursa takmam zaten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
Şu radyatör korumayıda bi halletseydik :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
Ebaydan bi tane satıcı buldum alamanyadasonrada kendi sitasini buldum işte linki
http://www.romatech.de/shop/index.php?page=product&info=85
http://www.romatech.de/shop/index.php?page=categorie&cat=102![]()
Hoşgeldiniz ve katılım ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler .
Diğer yandan komposit malzemeden bu modeli yapabilecek olan bir yer ile görüştüm .
Teklifi tam olarak şudur ;
Eğer resimdeki sakalı alıp bana getirir iseniz kalıbını alır size 2 adet daha aynısından ücretsiz yaparım .
Yani hal durum bu iken sizden ricam @muRatpasa ( ULTIME CONCEPT 2426 route des gendarmes d'Ouvea - 83500 LA SEYNE SUR MER
Tel : 06 09 41 04 08 - 04 94 06 49 43 - e-mail : [email protected] )
Burası ile iletişime geçerek resimdeki http://img715.imageshack.us/img715/2360/p8110008.jpg ürünün bize kargo dahil maliyeti konusunda bilgi almamız gerekecek .
Bu konuda katılımda bulunmak isteyen var ise mesajın devamına eklemesini rica edeceğim .
Teşekkürler .
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
@iboli78 bilgi için teşekkür ederim . Bu deflektör için güngörendeki yer montaj dahil yapıyor mudur ? Mümkün ise biraz daha bilgi rica edeceğim .:cat:
Üstadım belirtmiş olduğunuz bilgilerle adamlara mail attım. Dönüş gelince sizi bilgilendireceğim, ayrıca şöyle bir ürün de buldum google a ürünü yazınca, http://www.equipmoto.fr/accessoire-moto-sabot-moteur-ermax-moto-honda-CBF-1000-FA.html
Şahsen daha çok hoşuma gitti. Bir bakın derim.