arkadaşlar ben benim karbüratörü değiştirdim. 200 lük taktım. çift telli e püskürtmeli. son hız değişmedi ama ara hızlanmalar süper oldu. bi de çift tırnak buji takınca süper olacak![]()
yakıttan haber ver hocam
arkadaşlar ben benim karbüratörü değiştirdim. 200 lük taktım. çift telli e püskürtmeli. son hız değişmedi ama ara hızlanmalar süper oldu. bi de çift tırnak buji takınca süper olacak![]()
yakıttan haber ver hocamnasıl oldu ?
Ayna sorunu yaşayan arkadaş var mı. Aynalardan arkayı göremiyorum. Arabadaki gibi olmaz ama yinede görüşüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
Görüşüm çok düşük sanki. Önerilerinizi bekliyorum.
Selamlar. Mcx hakkinda bilgi verebilirmisiniz. Yakit ve titresim hakkinda.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ibnden-aksesuari-162-cc-guclu-206604625/detay
Bu motor 3000 tlye''ye alinirmi arkadaslar
Araba için yapmaya başladığım gündüz ledi çalışması motora nasip oldu.İşleme başladım.8 tane 10 mm ledi 4er 4er delikli pertinax üzerine bağlayıp lehimledim.
12 V oldu yani.Farın altındaki parçaya monte ettim.Güzel ve canlı bir görüntü oluştu.Trafikte görünür olma adına işe yarayacak faydalı bir iş diye düşünüyorum.Tesisat ve anahtar işi kaldı.Bitirince paylaşacağım.[/QUO TE]
Maşallah marifetli adamsın insanın başka birine muhtaç olmadan yapabilmesi ne güzel