0 motosiklet sigorta ve plakasız kullanmak hakkında.

Bajaj Boxer aldım internetten sigorta teklifi aldım en ucuz Anadolu sigorta oluyor oda 240 lira yaş 20 ilk sigorta, ilk araç. Daha önce bir kazam var sizce fiyat uygunmu.Kadın daha ucuza bulamazsınız önümde birçok şirketin verdiği teklifler var falan dedi. Bulunurmu sizce? Bir de 0 araca 1 hafta plakasız biniliyor dediler aslı varmı bunun?

sigortam.net baktınız demi .Banada internetten bizden daha ucuzunu bulmanız imkansız dediler.Hatta bir dahaki seneye sigortanız bedava dediler.İnanma hepsi yalan.Bulunduğun ildeki mahalli acentelerede sorgulat.Banada telefondaki imkansız dedi 138 tl dedi 107 tl ye yaptırdım .

Hdi sigorta Demir sigorta ışık sigorta bunlara da bakın bunlar da ucuz deniliyor bayağı.

Bugun duran motora plakan nerde diye camdan kafayi cikartan polisllere selam 3 dakika sadece camciya gittim her polis bakiyo ne makineymis shfusjhs:D yanliz plaka yok ehliyet hic yok polise dedim abi seyde :D allah icin posetleri ustunde motorun yoksa durucak :©}

Acaba cbr a kac para cikaricaklar :) :D

Son düzenleme:
Binemezsin, yeni araca' sigorta ve plaka çıkartman gerek yoksa Aracın bağlanır :( 1 hafta süresi falan yok yani

Son düzenleme:
Binemezsin, yeni araca' sigorta ve plaka çıkartman gerek yoksa Aracın bağlanır :( 1 hafta süresi falan yok yani

Tamamdır hocam bu gün sigortayi yaptırdım zaten sabahta kalan işlemleri yapacağım :) sonra kimse karışamaz. Bu arada sigortayi en yüksek 240 lira teklif aldım en az 129 liraya gidip yaptım 240 olanı 1 hafta bekliyordum bide internetten oldugu için :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar