hiç 800 cc bi motora benzetemedim ben :mrgreen::mrgreen:
Hacı söyle onlara motoru kırmasınlaryarın ben binecem ona... Ayrıca sanırım 2 dk da motor parçalamakta üstümüze yok...
Motorun GİS akademi gibi düzgün ve tehlikesiz bir alandaki yaptığı düşüşle hemen dağılması insanı da düşündürmüyor değil ? Daha dayanıklı olması gerekmez miydi ?
Bunun benzerleri daha küçük hacimde piyasaya çıksa harika olur, harika!
ducati maalsef o potaya makine üretmiyor,her zaman çizgisi üst seviye kalite olduğundan sadece şu giriş modeli 33000 tl...
aksesuarlı modelleri ise 38000 tl ye satışa çıktı..yani parası olan alacak olmayanda bakacak bu motorlara işin özü bu..
scrambler testimi?scrambler reklamı olum bu, herneyse sonuç olarak son derece çirkin ve ortada kalmış bi makina,o paraya o kadar alternatif var ki... bi kaç aya patlar bu makina... zaten bu tarz makinalar genel olarak tutmuyo bunun hiç şansı yok,yoksa moto guzzi vs piyasanın anasını ağlatırdı,onun modelleri çok daha güzel ve bence kalite
Valla motor güzel kaliteli sağlam zaten ducati, adı yeter. Tipini beğenmeyenler olabilir sonuçta zevk meselesi ben de full throttle versiyonunu beğendim ama 30 bin küsür 800 cclik makina için çok aşırı pahalı değil sanki. Ha çıplak garenaj yok masraflar çok fazla değil şasi zaten aynı standart , biraz daha ucuz olsa fena olmazdı tabi.
Masraflar çok fazla değil .... derken.... Korlas'ın sservis ücretlerinden ve/veya Ducatinin yed.parça fiyatlarından HABERin yok herhall...:mrgreen:
scrambler testimi?scrambler reklamı olum bu, herneyse sonuç olarak son derece çirkin ve ortada kalmış bi makina,o paraya o kadar alternatif var ki... bi kaç aya patlar bu makina... zaten bu tarz makinalar genel olarak tutmuyo bunun hiç şansı yok,yoksa moto guzzi vs piyasanın anasını ağlatırdı,onun modelleri çok daha güzel ve bence kalite