Cbr 125 2015 model :) aldimmmmmm

Abilerim kardeslerim suan altimda cbr 125 var :) hrc modeli :) bugun duzceden aldim ilk motor tecrubem vitesli olarak ve cok kolay kullanim olanagi sunuyor ve gayet iyi hizlanmasi var birde :) abilerim bugun 65 67 de gittim 20 km filan :) 6 -5 bin devirde iken :) bunun bir sikintisi varmi gayet hizli o hiz sehir icinde rodaj bitene kadar zorlamicagim :) oyuzden :) kask im vardi eldiven aldim birde scorpion un sirt korumaligini aldim :) fotograf atamiyorum suanda hendekteyim ve burda bilgisayar yok oyuzden istanbula donunce bol bol atacagim fotograf :))

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
gördüğüm en çok gülücük içeren (smiley) yazı bu, ilk motor heyecanın daim olsun!
hayırlı olsun güle güle kullan :)

Hayırlı olsunda 8800 e mi aldın cidden yoksa indirim vs yaptılarmı

Çok şükür sen de kurtuldun, forum ahalisi olarak biz de. :D
Şaka bi yana hayırlı olsun güle güle kullan. :)

Kullandığın devirler normal. Mümkünse 6bini fazla geçme ilk 1000km boyunca. Bu arada hayırlı uğurlu olsun, ilk motor heyecanı başkadır, kazasız belasız kullan inşallah.

Bu arada kilitlerini ihmal etme aman diyeyim. senin oturduğun semt pek tekin değil diye hatırlıyorum.

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.... Nasıl bir heyecandır o kim bilir... Her sabah belki bu gün olur diye bende motor alma umuduyla uyanıyorum... kazasız belasız kullan :)

Hayırlı olsun kardeş kazasız belasiz aman diyip guzelce kilitle bu kilit yeter deme genelde yeni motorlara çok saldiriyorlar özellikle açıkta duruyorsa aman diyim

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız rodajda tavsiyem biraz zor oluyor ama uzayıp gidemiyorsan mak. 7k deviri geçme

Hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanirsin ins..Lastikleri degistir bu arada..

Kardesim gozun aydin. Bana kendi motorumu alisimi hatirlattin. Zaman nasilda geciyor. 4 ayi gecmis ben alali. Hayirli ugurlu olsun umarim seninde sag salim 4 aylarini goruruz :)

darisivherkesin basina abilerimbkardeslerim ilk motor cok farkliymis :) tekerimiz hepbduz bass allqhbkimsenin tekerinebtasbdegdirmesin suan motor plakasiz sehir icinde gezmiyorum ama koy icinde kullaniyorum. bazen vitesibcokbatiyorum:) istop filan ediyor ama balistim koruma takozudataktirdim cok mutluyum ama debraj i biraz yukarida kavriyo gibi

Heyecandan tuşların yerini karıştırmış heyecana bak :D
Allah hayırlı uğurlu etsin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar