Kawasaki Kawasaki Z250SL Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

Selamlar. Ben de bir Kawasaki Z250SL sahibi olmaya karar verdim. Malum zam binmeden de almak istiyorum.İzmir'de yaşayan var mı? Buradaki bayiiye telelefon ettim fakat açan olmuyor. İzmir'de bu motoru gören var mı acaba?

Selamlar. Ben de bir Kawasaki Z250SL sahibi olmaya karar verdim. Malum zam binmeden de almak istiyorum.İzmir'de yaşayan var mı? Buradaki bayiiye telelefon ettim fakat açan olmuyor. İzmir'de bu motoru gören var mı acaba?

Henüz gelmedi bayiilere diye biliyorum ,1-2 haftaya gelmesilazım.

nAByXR.jpg
[/url][/IMG]

kawasaki türkiye facebook grubunda paylaşılmış bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun...

dnRERn.jpg

Motorlar gelmiş evet:) Bekleyenlere hayırlı olsun. Kısmet olursa pazara teslim alacağım...

Uzun boylu arkadaşlara tavsiye etmiyorum bugün gidip kendi gözümle inceledim oturdum naked ve racing modelini ikiside çok küçük bisiklet gibi kaldı 1.78 boyum var :) Z250SL de rölantide acayip bir titreme var benden demesi.Gaz verince dahada artıyor.Gözle görülür derecede titriyor.

Uzun boylu arkadaşlara tavsiye etmiyorum bugün gidip kendi gözümle inceledim oturdum naked ve racing modelini ikiside çok küçük bisiklet gibi kaldı 1.78 boyum var :) Z250SL de rölantide acayip bir titreme var benden demesi.Gaz verince dahada artıyor.Gözle görülür derecede titriyor.
Tek silindir malum, tirer elbet. Motorun şanındandır:pBoy hususunda birz işkillendim, 181 boyum, bakalım hayırlısı artık...

Abi titreşim olsun çinli kadar değildir , alışılır ama ben bayıldım döner dönmez alıcam tabi stokta kalırsa :D güzel başlangıç için şekilll naked yok sym wolf 13 bin yamaha mt-125 12 bin küsür , gayet güzel makina fiyatına göre z250sl.

Diğer 250 cc tek silindirlilerin fiyatlarına bakılırsa gayet güzel ve makul bir motor benim için ama fuarda getiremediler göremedik şu motoru bende gittim yine fiyatını performansına göre hakeden bir motor olan bajaj Pulsar aldım :D

Diğer 250 cc tek silindirlilerin fiyatlarına bakılırsa gayet güzel ve makul bir motor benim için ama fuarda getiremediler göremedik şu motoru bende gittim yine fiyatını performansına göre hakeden bir motor olan bajaj Pulsar aldım :D

Pulsar güzel motor. Bu motor olmasaydı onu alacaktım. Hatta tam karar vermiştim pulsara,o ara z250 yi net ten gördüm,siparişi verdim gitti.Hiç Aklımda değildi ama demek kısmet bundaymış...

Her tek silindirde titreşim var bunu bende biliyorum ama motor rölantide çalışırken gidonu tutuyorum ellerime masaj yapıyor resmen öyle hissedilir ölçüde titreşim var tüp şasilerde hep böyle bir sıkıntı var zaten.

Vites ve fren pedallarinda rahat edebilirsem yukseklik sorun degil aslinda. Motosiklete asik oldum resmen. Gozum bir sey gormuyor. Yarin almaya gittigimde son kez ustune oturup pedallari yokliycam. Duruma gore karar veriyim diyorum.

Motosikleti
Kawasaki KLX
Enduro konusundan buraya geldim burda da aynı muhabbet varmış ya :)
Pantolon mu alıyosunuz arkadaşlar boydan sorun yaşıyasınız ? Duke'ün de selesi 80 cm onu almak isteseniz vaz mı geçeceksiniz yani ? :)

Boy uzun olunca haliyle bacaklar da uzun oluyor. O yuzden pedallara rahat bi sekilde yerlesmiyor ayaklar. Mesela ben duke'e bindim ayagimi peg'in, ayakligin ustune koydugumda frene kokune kadar basmis oluyorum. Zaten ayaklar bilekten kirilmis oluyo sonuna kadar yani. Umarim anlatabilmisimdir. Bu yuzden pantolon alir gibi almak zorunda kaliyo uzunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar