Bajaj Bajaj Discover 125 ST Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Benimki 4000 de , edirneye yakın arkadaş varsa gelip kontrol edebilir.
bende, bahsettiğiniz %100 dediğiniz terleme/yağ kaçırma olayı yok.
Sadece benimkisimi iyi çıktı :mrgreen: ne dersiniz ?

Benim elcik korumalarımda aksilik oldu, 50 gün oldu ürün gelmedi .para iadesi alıp yeni sipariş verdim.

Geçen h.sonu Honda Güvenli sürüş 2 eğitimindeydim.inanılmaz derecede iyiydi.
Yeni başlayan başlamayan herkes gitmeli derim .
Sonunda 1000 cc ilede tur atıyorsunuz :thumleft:

Son düzenleme:
dostum benimde 5200 de başladı :) çok şey yapma yani :)
ayrıca servis de kendinelerine gelen tüm discoveryler de conta yı değiştirmiş.

Şuan 3000 km'deyim. Her hangi bir sorunla karşılaşmışlığım yok şuanlık. Birazda motorun sınırlarını bilip ona göre kullanmak lazım. İyi sürüşler.

CONTA değişimi için Bahri Demirciye evrakları verdim, Garantiden değiştirilecek ürünün gelmesini bekliyorum. Garanti kapsamına giriyor ve o şekilde işlem yapıyorlar. yetkili servisdeki arkadaşımız, "abi senin iş 1,5 saatlik iş ama ğparçanın gelmesini beklemek zorudayız, motoru hiç yatırma burda sen götür parça geldiğinde biz sana haber veririz" dediler . bende haber bekliyorum.

bu Conta yüzünden 2. kez servise gidişi, 5000 bakımında işlem gördü e devam etti, Şuanda 10bin bakımında ve ürünün gelmesini bekliyorum.

o değilde. rolantide bir süre çalıştıktan sonra ilk gaz vermede boğularak gaz yeme sonrasında egzostan siyah duman atma sorunu yaşayan kimse yokmu arkadaşlar?

CONTA değişimi için Bahri Demirciye evrakları verdim, Garantiden değiştirilecek ürünün gelmesini bekliyorum. Garanti kapsamına giriyor ve o şekilde işlem yapıyorlar. yetkili servisdeki arkadaşımız, "abi senin iş 1,5 saatlik iş ama ğparçanın gelmesini beklemek zorudayız, motoru hiç yatırma burda sen götür parça geldiğinde biz sana haber veririz" dediler . bende haber bekliyorum.

bu Conta yüzünden 2. kez servise gidişi, 5000 bakımında işlem gördü e devam etti, Şuanda 10bin bakımında ve ürünün gelmesini bekliyorum.

Kaça kaç hangi yağı kullanıyorsun?

Arkadaşlar işe başladım maaşlarımı biriktirip en yakın zamanda bir motor almayı düşünüyorum ilk motorum olacak discovery 125 st mi yoksa 150 f mi önerirsininiz (motor sürmek konusunda tecrübem var:)
benim için yakıt önemli hergün 16 km lik yolu gidip geleceğim ne kadar yakar
işyerime iki farklı yol var biri şehir içi 16 km diğeri şehir dışı 24 km hangisinden gidip gelmemi önerirsiniz

Arkadaşlar işe başladım maaşlarımı biriktirip en yakın zamanda bir motor almayı düşünüyorum ilk motorum olacak discovery 125 st mi yoksa 150 f mi önerirsininiz (motor sürmek konusunda tecrübem var:)
benim için yakıt önemli hergün 16 km lik yolu gidip geleceğim ne kadar yakar
işyerime iki farklı yol var biri şehir içi 16 km diğeri şehir dışı 24 km hangisinden gidip gelmemi önerirsiniz
Elbette 150F. Makine çok sağlam CBF den daha iyi bence

125 st de km sayacı mekanik sayaç , diğerinde elektronik yapmışlar başka bir fark yok . her ikisindede Vites göstergesi yok.

Değerli arkadaşlar;

Bir çok noktadan güzel haberler gelmeye başladı. Bir depo ile 600 km. söylemleri bayağı eleştiri alıyordu. Ama şimdi artık yorumlar da bu iddiaları açıkça doğruluyor. Bu modelimizin çok sıkıştırılmadığı sürece 125cc ürünler arasında en az yakan ürün olduğunu açıkça ifade edebilirim. İlave olarak güç ve sürüş konforunu kullanan arkadaşlarım çok iyi biliyor. Tüm kullanan arkadaşlara selamlarımı iletiyorum.

Saygılarımla...

Xvyq9D.jpg

VVAX3y.jpg

Son düzenleme:
Miknatisli ufak cantalar var.. askere gelene kadar kullaniyordum ve cok memnundum ins. 37 gun sonra memnun olmaya devam edecegim.. tex in 4riders in ayni modelleri vardi galiba..
resim ekleyemedim telefondan link veriyorum sorun olmazsa.. birde cok daha uygun bir fiyata bulunabilir aynisi yada muadili. Ek olarak kendi kumasi miknatislarin sikistirmasiyla depoyu ciziyor ben oralara bisiklet lastik sambriyeli yapistirdim hem hoplama ziplamada daha iyu tutunuyor hemde depoyu cizmiyor.
http://www.hepsiburada.com/m/tex-65...36-S?productId=ottex19236&categoryId=20029249

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar