- Motosikleti
- Triumph Tiger 900GT
Az önce hondanın sitesine göz attım onlarda tüm ürünlerinin fiyatlarını artırarak güncellemiş.!
Tahminimce kuralkan piyasayı takip ederek haraket ediyor.cbr 125 8800 olmuş. hondanın bu zamlı güncellemeside bu hafta oldu.
Kendi düşüncem olarak belirtmek isterimki: fiyat olarak pulsar 200ns ile cbr125 aynı gidiyor.
Honda cbr125 2014 dün eylül ayı başlarında tüm stoklarını tüketti.! kasım ayında ben almaya niyetlenmişken, izmir ve çevre illerinde emin olun bulamadım ve pulsar aldım.
Pulsar aldığımada hiç pişman değilim, eski ybr kullanıcısıyım cbr 125 de kullandım, pulsar piyasaya hakim ve kendini kanıtlamış bir motor artık.
Pulsar varken 125 cc lik bir makinaya o para verilmez.!
pulsarda en büyük sorun servis hizmet sorunu, servisler enjeksiyonlu sistem ile ilk pulsar sayesinde tanıştı.! ve motor ful+ ful eletronik.! e artık deneme yanılma yöntemi le yavaş yavaş ustalaşıyorlarbirde serviste yedek parça sıkıntısı var, inşallah ilerki zamanlarda tük aksaklıkları çözerler.
zamdan etkilenip vaz geçen arkadaşlara önerim: pulsar verdiğiniz paranın hakkını verecektir.!
En önemlisi Mevlam kaza bela vermesin.!
Pulsara selam yola dewam....
saygılar
kendi ağzınla söylemişsin, pulsar varken 125'lik cbr'a o para verilmez, evet verilmez.
Pulsarın rakibini görmüş olduk böylece.