23bin max bütçe ile 2. el öneri ?

arkadaşlar max 23bin bütçe ile görünümü ve kuvveti güzel olan alabileceğim bir chopper tarzı motor varmı ? ss seven biri olarak klüp olaylarına çok ısındım bende katılmak istiyorum ama güzel chopper motorlar göremediğimden sormak istedim mümkünse full mat siyah agresif keskin tipli bişey var mı hızıda önemli tabiki sesi ile

Kardeş Google'da arama yapmak çok kolay , ya da sahibinden. Gireceksin oradan chopper ı seçeceksin , bütçeyi yazacaksın bakacaksın marka model. Burada insanları da uğraştırma boşuna her gün binlerce aynı şekilde konu açılıyor tek yapılması gereken Google'a girmek. Böylece forum kalabalıktan da kurtulur.

tamam kardeşim suan onu yapıyordum bende artık 3-5 bişey bulunca seçmeme yardımcı olursunuz

Seçtiğiniz motorların da başlığına girerek , önceden yazılanları okuyarak ve oraya soru sorarak daha detaylı kullanıcı bilgisi elde edebilirsiniz.

Pl4EUQjCUSFRr8QWE2PtLOO8Mpb-JuMwXuiM3n2Ty-l_GNbFffgdvRugNO4R832Zgb5o239PVL2bYuUx34EDMqn107OlkXsewgOfUzAm3mmOGUePzcJdJJy66aCr3_QzZ6D1r4kLzGFn=w512-h287-nc

Kawasaki vulcan s var çok yakışıklı makine

arkadaşlar max 23bin bütçe ile görünümü ve kuvveti güzel olan alabileceğim bir chopper tarzı motor varmı ? ss seven biri olarak klüp olaylarına çok ısındım bende katılmak istiyorum ama güzel chopper motorlar göremediğimden sormak istedim mümkünse full mat siyah agresif keskin tipli bişey var mı hızıda önemli tabiki sesi ile

Dosrum, hız konusu senin için önemli ise pek cruiser motor bakma bence sen. Cruiser bir motorun olayı hızlı gitmek değildir, gürül-gürül yavaş gidilir. Makineler de buna göre üretilir. Hacmine göre az beygir gücü olur, aerodinamiği, ağırlığı, süspansiyonu hiçbir şeyi hız için yapılmamıştır. Bu aletle genelde hızlı sürüşler yapmaya kalkarsan başka makinelerle olmayacak kaza pozisyonları yaşarsın.

1.500 TL daha çıkarabilirsen xv950'nin sıfırını al derim.
Vulcan S'lere de bakabilirsin. Ben pek beğenmedim aslına bakarsan. O klasik cruiser ruhu yok ama ss'den geçeceksen yadırgamazsın. Bayağı klasik gelir sana :)

SUN

Yamaha xvs950 midnight star' a bakmanı öneririm. :cat:
Bu da geçen sene sattığım motorum.

VlbQvR.jpg
[/url][/IMG]

agresif racing keskin tipli anahtar kelimelerinden sport cruiser önerilebileceğine varıyorum.

Kawasaki Vulcan S
Intruder 800M

Bütçe 30000 leri geçebilirse

Harley Davidson V-rod, 48, Iron

teşekkürler :) önerilerinize bakıyorum şuan 2008 hd nightster 1200 buldum 23e güzel gibi birde dediklerinize bakıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar