[Bursa - MT]

herkeze merhabalar, vizelerden sonra eskişehire gitmeyi düşünüyorum. ancak bu seferki gidişimde orhaneli-harmancık-tavşanlı-kütahya üzerinden eskişehire gitmeyi düşünüyorum. yani yolun büyük kısmı dağ yolları olacak, ancak yolların durumunu bilmiyorum eğer gidersem eziyet olurmu? uludağ yolu tadındaysa eğer gitmeyi düşünüyorum.

Yolda herhangi bir sıkıntı yok. Ben geçen yaz sonu aynen söylediğin güzergah üzerinden yolculuk yapmıştım.

herkeze merhabalar, vizelerden sonra eskişehire gitmeyi düşünüyorum. ancak bu seferki gidişimde orhaneli-harmancık-tavşanlı-kütahya üzerinden eskişehire gitmeyi düşünüyorum. yani yolun büyük kısmı dağ yolları olacak, ancak yolların durumunu bilmiyorum eğer gidersem eziyet olurmu? uludağ yolu tadındaysa eğer gitmeyi düşünüyorum.

Oğuzcan ben de bir ara aynı güzergahtan geçmeyi düşünüyorum.Çok güzel bir rota olduğunu söylediler.

Biliyorsundur ama ben yine de hatırlatmak isterim.
Eskişehir buralara göre daha soğuktur,ona göre iyi giyinmeni tavsiye ederim.

Şimdiden hayırlı, ve keyifli yolculuklar dilerim.

Arkadaşlar bende Bursadanım.Yarin nasipse crf 250 l mi aliyorum.2 şey sormak istiyorum 1. Si geziler düzenliyor musunuz?
2.si aramızda carbon folyo kaplamayı bilen ve uygun fiyata kaplamak isteyen birisi varmı?

Arkadaşlar bende Bursadanım.Yarin nasipse crf 250 l mi aliyorum.2 şey sormak istiyorum 1. Si geziler düzenliyor musunuz?
2.si aramızda carbon folyo kaplamayı bilen ve uygun fiyata kaplamak isteyen birisi varmı?

Hayırlı olsun.

Bursa mt 2 ye bölündü.

King of the road.
Bursa motosiklet kullanıcıları.(Bumotku)

Bu 2 grup ayrı ayrı gezi düzenliyor.
Facebooktan takip edebilirsiniz.

Artık mt de pek paylaşmıyorlar gezilerini 2 grupta.

O yüzden eğer 2 gruptan birine üye olmak isterseniz facebooktan iletişime geçin derim.

Birde benim gibiler var.
Ben grup olayına sıcak bakmıyorum.

Sürüşü, insanlığı , sohbeti hoşuma giden kişiler ile sürmeyi tercih ederim.
Bu kişilerin A veya B grubundan olması hiç farketmez.

Benim gibi olanlarda buradan veya direk telefon ile arayarak haber verir.

Açıkçası durum bu.

Karar sizin. Ben olayı açıklamak istedim.
Yani Bursa daki motosiklet kullanıcıları gezi yapıyor fakat bölünmelerden dolayı burada göremeyebilirsiniz.

Kesinlikle kişisel tercih.

Öncelikle hayırlı olsun motorsikletiniz. Sorularına cevap vereyim. Geziler düzenleniyor, bu alandan takip ederseniz beğendiğiniz rotalara katılabilirsiniz. Havalar güzelleşmeye başladığında bir çok gezi paylaşımları yapılacaktır. Yukarıda arkadaşın bahsettiği gruplar ın kurulmasındaki neden tercih meselesidir. Fikirler herkezde uyuşacak diye bir durum söz konusu olamaz. Bu nedendende aklı fikri biribirine yakın olalarda kendi gruplarını kuruyor. Fakat burası ortak bir platform. Buradanda takipte bulunabirsiniz.

Cevaplarınız için cok teşekkürler abilerim :)Motoru aldım gezilere katılmak icin sabırsızlanıyorum crf almayı düsünen varsa formda tavsiye ederim ivmelenmesi amorttisörleri frenleri harika gördügüm tek sıkıntı artcıya yer yok

Merhaba, aha önce o Orhaneli tarafına gittim yol gayet iyi. Fakat!, sizin gideceğiniz rota Uludağ'ın etekleri olacağı için yolda kar olmasa bile gizli buzlanma olabilir, o yolda çok fazla kamyon olabiliyor dikkat edin derim ve Eskişehir yolu zaten soğuk oluyor bu nedenle o rota daha da soğuk olabilir. Tekeriniz düz bassın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------

arkadaşlar, 2012 model CBR 125 R (beyaz) 14bin km'de olan motorumu CC yükseltmek için satıyorum. İlgilenen arkadaşlar olursa özelden mesaj yazabilirler.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Merhaba, aha önce o Orhaneli tarafına gittim yol gayet iyi. Fakat!, sizin gideceğiniz rota Uludağ'ın etekleri olacağı için yolda kar olmasa bile gizli buzlanma olabilir, o yolda çok fazla kamyon olabiliyor dikkat edin derim ve Eskişehir yolu zaten soğuk oluyor bu nedenle o rota daha da soğuk olabilir. Tekeriniz düz bassın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------

arkadaşlar, 2012 model CBR 125 R (beyaz) 14bin km'de olan motorumu CC yükseltmek için satıyorum. İlgilenen arkadaşlar olursa özelden mesaj yazabilirler.

teşekkürler, söyledikleriniz aklıma geldi bu rotayı yazın yapmak üzere erteledim. bursa-inegöl-domaniç-tavşanlı-kütahya-eskişehir olarak yapıcam. toplam 250 km. sezonu açıyorum hayırlı olsun benim için :) ardından erdeğe gidicem kapıdağ yarım adasını falan gezicem burda resimleri paylaşırım. havalar müsait olursa haftaya düşünüyorum gitmeyi.

R25 alacaksın galiba sende Kardeşim. :)

teşekkürler, söyledikleriniz aklıma geldi bu rotayı yazın yapmak üzere erteledim. bursa-inegöl-domaniç-tavşanlı-kütahya-eskişehir olarak yapıcam. toplam 250 km. sezonu açıyorum hayırlı olsun benim için :) ardından erdeğe gidicem kapıdağ yarım adasını falan gezicem burda resimleri paylaşırım. havalar müsait olursa haftaya düşünüyorum gitmeyi.

Oğuzcan doğru karar vermişsin.
Şimdiden hayırlı yolculuklar sana.

Bursada swift 150 ime yan canta demırı yapabılecek bır usta arıyorum arkadaslar tanıdıgı yada bir bilen varsa soyleyebilir mi nereye yaptırabılırım uygun fiyata

domaniç yolu çok kötü. gerçekten soğuk oluyor oralar. sağlam giyin

Bursada swift 150 ime yan canta demırı yapabılecek bır usta arıyorum arkadaslar tanıdıgı yada bir bilen varsa soyleyebilir mi nereye yaptırabılırım uygun fiyata

Kültür park total benzinliği arkasında (eski bp) egzoscu burhan var o yapıyor. Bende ona yaptırdım. Çanta ne aldın.

Kültür park total benzinliği arkasında (eski bp) egzoscu burhan var o yapıyor. Bende ona yaptırdım. Çanta ne aldın.

Hocam kararsızım yan çanta konusundada motoruma internetten bakarsan cok kalıplı bir motor değil yanlara k21 kappa dusunuyorum.Sizce nasıl durur görsel olarak hoş durur mu birde nekadara yaptırdınız acaba

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Bugün bizde bi arkadaşımla oradaydık hatta selamlaştık :) hatta aynı okuldayız bende vizeden çıkıp gitmiştim gezmeye :)

hatırladım dostum, bugün hava çok çok iyiydi umarım sizde keyif almışsınızdır.. biraz rüzgârlıydı tabi :cherry:

Hocam kararsızım yan çanta konusundada motoruma internetten bakarsan cok kalıplı bir motor değil yanlara k21 kappa dusunuyorum.Sizce nasıl durur görsel olarak hoş durur mu birde nekadara yaptırdınız acaba

100 tl ye yaptırdım. Ben tekzenden maestro diye çanta aldım iki adet. Çok büyük değil hemde çok güzel durdu. Sen eğer kappa alırdan hem büyük duracak hemde yakışmıyacak. Dediğin gibi kalıplı bir motor değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar