Motogezi 31

Motosikleti
Kawasaki KLX
Yine güzel bir gezi ve fotolar. Foto renkleriyle oynuyorsun galiba, fazla canlı duruyor :)

Kadrajın çok iyi,mekanlar zaten inanılmaz derecede güzel,tebrikler.

10-15 gün sonra dahada güzelleşecektir
Teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------

çok güzel gezi olmuş tebrikler inşallah motorumu edirne'den almaya gidince Kırklareli üzerinden kıyıköyü ve gezi yazılarında dolaştığın yerleri dolaşacaz hocam okadar özendirdin tam crf'lik yerler başlık olmamış :)ilk baktığımda hoca bunu yazmasa iyiymiş :)dedim videonun sonu müthiş olmuş yarıldım gülmekten çelik çomakta yapmışsın arada süpersin allah tekerine zeval vermesin Trakya dışınada çıkmalısın hocam valla yemeklerinde çeşidi arttımı yemek programınada dönecek bu geziler eline koluna sağlık çok güzel kareler gözümüz gönlümüz açıldı.

Trakya dışı için pek vakit olmasada bu yaz,gökçeada,bozcaada ve erdek civarı planlarımın arasında
O bahsettiğin yoldan gitmen için kendine bayağı vakit ayırmalısın,
Düşmekte güzeldir :)
Sağolasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------

Yine güzel bir gezi ve fotolar. Foto renkleriyle oynuyorsun galiba, fazla canlı duruyor :)

Teşekkürler,pek öyle incelediğim söylenemez,yeşil ve deniz olan fotolar genelde hiç ellenmemiştir,diğerleriniz sadece karşıtlık ve parlaklarını değiştirebiliyorum
Malum bağzen sis yada buharlaşma çok oluyor bunu düzeltmek gerekli birde makinemin odak uzaklığı bir haylı fazla :)

Video çekimi aslında makinenin renklerini belli ediyor,video birkaç format değişikliğine uğrasada

olmaz mı hocam :) buyur

2.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar