- Konu Yazar
Perşembe günkü gezimde Çiğdem yaylasına çıkayım dedim, fakat kar engelinden dolayı çıkamadım ve civar köyleri gezdim
İşte fotoğraflar:
ilk fotoğraf bahar mevsiminde bolca açan bu sarı çiçeklerden

mola veriyorum, hava çok sıcak, montun içliğini çıkardım, çeşmeden doya doya mis gibi suyumu içtim

Benim canavarcık

bir de kendi fotomu çekeyim dedim

yollar ve manzaralar tam enduroluk

küçücük bir şelaleye denk geliyorum, enstantane hızını yavaşlatarak tülümsü bir görüntü elde etmeye çalıştım

yine sarı çiçekler, güneş vurunca çok güzel fotoğraf oluyor, nasılki bu fotoğraf kendi kendine olamaz; bu sarı çiçekler de kendi kendine olamaz diye düşünüyorum

arıyı da iyi yakaladım çiçeğin üzerinde. bizi yaratan, zehirli bir böceğin eliyle en tatlı ve şifalı bir balı bizlere veriyor

yola devam

Buralar dağın arka tarafları, Trabzon'a çok benzetiyorum buraları, zaten Trabzonlular yerleşmiş buralara da

yollar sürekli ayrılıyor, soldan gideceğim

Sola dönünce ilerde yol yine çatallaşıyor, sağdan çiğdem yaylasına belki bi ihtimal çıkarım diye ümit edip devam ediyorum
tabi çıkamayınca sonradan buraya kadar inip sonra soldan Dikmen köyü civarına gideceğim

Bu çiçekler de baharda açan ilk çiçeklerden

öğrencimle karşılaşıyorum, bu ağacı odun yapacaklarmış

virajı bayağı geniş alıyor motora ağaç dalları değmesin diye

Burdan sola dönüyurum

yürüyüş parkuruymuş aynı zamanda

manzaralar güzel, hava güzel, gezi güzel, daha ne olsun

tırmanmaya başlıyorum, yolu çok beğendim

klasik pozlar

yola devam, karlı alanlar yaklaşıyor

işte karlı yollara geldim, bakalım daha ne kadar devam edebileceğim

bu açıdan da güzel çıkıyo fotoğraf, değişik açıları denemek lazım fotoğraf için

evet sanırım buraya kadar

burayı geçmeyi gözüm kesmiyor, zaten ilerisi daha çok kar, hiç cedelleşmeye gerek yok, zaten biraz da hastayım
o yüzden burdan geri dönecem, sanırım bir kaç km sonrası çiğdem yaylası

aşağı iniyorum

bu fotoğrafı çok sevdim, dikkat edilince ne olduğu anlaşılıyor

İşte bu manzaradan bir kesit yukarıdaki fotoğraf

Dikmen tarafına gidiyorum

yol iyi

bu yoldan devam edip başka yollardan dönüş yoluna çıkayım diye düşünüyorum, bakalım öyle olacak mı

Dikmen arkada kaldı

devam ediyorum ama yollar gittikçe küçülüyor ve yukarı çıkmaya başlıyor, ben ise aşağı inmem lazım

sağ taraf da öyle

geldiğim yerden geri dönüyorum

şurası çıktığım köy, Yamaç köyüydü sanırım

şu köyden geçip bu vadiden aşağı inerim diye düşünüyorum

bak yine bu açıdan çekmişim, çok sevdim bu açıyı

klasik bir poz daha

bu ağaç da hoşuma gitti

evet, buraya kadarmış bu yol da, aşağıda yol gözüküyor ama oraya iniş için yol bulamıyorum, bir kaç yer var fakat oralar gittikçe patikalaşıyor, sonrası da ağaçlık

manzara güzel ama, yalnız kimsecikler yok ki yol sorayım, acayip biyerdi burası ya

neyse geldiğim yerlerden geri dönüp bir evin kenarında oturan amca görüyorum, hem ona yol sorarım hem de biraz muhabbet ederim diye amcanın yanına gidiyorum, hoş muhabbet ettikten sonra geri dönüyorum, geldiğim yollardan geri döneceğim malesef, başka yol yokmuş aşağı inen

Bu da amcanın sivas kangalı, acayip iri yarı bişeydi

burdan sonrası artık aynı yollar,kalın sağlıcakla
İşte fotoğraflar:
ilk fotoğraf bahar mevsiminde bolca açan bu sarı çiçeklerden

mola veriyorum, hava çok sıcak, montun içliğini çıkardım, çeşmeden doya doya mis gibi suyumu içtim

Benim canavarcık

bir de kendi fotomu çekeyim dedim

yollar ve manzaralar tam enduroluk

küçücük bir şelaleye denk geliyorum, enstantane hızını yavaşlatarak tülümsü bir görüntü elde etmeye çalıştım

yine sarı çiçekler, güneş vurunca çok güzel fotoğraf oluyor, nasılki bu fotoğraf kendi kendine olamaz; bu sarı çiçekler de kendi kendine olamaz diye düşünüyorum

arıyı da iyi yakaladım çiçeğin üzerinde. bizi yaratan, zehirli bir böceğin eliyle en tatlı ve şifalı bir balı bizlere veriyor

yola devam

Buralar dağın arka tarafları, Trabzon'a çok benzetiyorum buraları, zaten Trabzonlular yerleşmiş buralara da

yollar sürekli ayrılıyor, soldan gideceğim

Sola dönünce ilerde yol yine çatallaşıyor, sağdan çiğdem yaylasına belki bi ihtimal çıkarım diye ümit edip devam ediyorum
tabi çıkamayınca sonradan buraya kadar inip sonra soldan Dikmen köyü civarına gideceğim

Bu çiçekler de baharda açan ilk çiçeklerden

öğrencimle karşılaşıyorum, bu ağacı odun yapacaklarmış

virajı bayağı geniş alıyor motora ağaç dalları değmesin diye

Burdan sola dönüyurum

yürüyüş parkuruymuş aynı zamanda

manzaralar güzel, hava güzel, gezi güzel, daha ne olsun

tırmanmaya başlıyorum, yolu çok beğendim

klasik pozlar

yola devam, karlı alanlar yaklaşıyor

işte karlı yollara geldim, bakalım daha ne kadar devam edebileceğim

bu açıdan da güzel çıkıyo fotoğraf, değişik açıları denemek lazım fotoğraf için

evet sanırım buraya kadar

burayı geçmeyi gözüm kesmiyor, zaten ilerisi daha çok kar, hiç cedelleşmeye gerek yok, zaten biraz da hastayım
o yüzden burdan geri dönecem, sanırım bir kaç km sonrası çiğdem yaylası

aşağı iniyorum

bu fotoğrafı çok sevdim, dikkat edilince ne olduğu anlaşılıyor

İşte bu manzaradan bir kesit yukarıdaki fotoğraf

Dikmen tarafına gidiyorum

yol iyi

bu yoldan devam edip başka yollardan dönüş yoluna çıkayım diye düşünüyorum, bakalım öyle olacak mı

Dikmen arkada kaldı

devam ediyorum ama yollar gittikçe küçülüyor ve yukarı çıkmaya başlıyor, ben ise aşağı inmem lazım

sağ taraf da öyle

geldiğim yerden geri dönüyorum

şurası çıktığım köy, Yamaç köyüydü sanırım

şu köyden geçip bu vadiden aşağı inerim diye düşünüyorum

bak yine bu açıdan çekmişim, çok sevdim bu açıyı

klasik bir poz daha

bu ağaç da hoşuma gitti

evet, buraya kadarmış bu yol da, aşağıda yol gözüküyor ama oraya iniş için yol bulamıyorum, bir kaç yer var fakat oralar gittikçe patikalaşıyor, sonrası da ağaçlık

manzara güzel ama, yalnız kimsecikler yok ki yol sorayım, acayip biyerdi burası ya

neyse geldiğim yerlerden geri dönüp bir evin kenarında oturan amca görüyorum, hem ona yol sorarım hem de biraz muhabbet ederim diye amcanın yanına gidiyorum, hoş muhabbet ettikten sonra geri dönüyorum, geldiğim yollardan geri döneceğim malesef, başka yol yokmuş aşağı inen

Bu da amcanın sivas kangalı, acayip iri yarı bişeydi

burdan sonrası artık aynı yollar,kalın sağlıcakla