Kardesim cok guzel cok sevindik ve eglendik videolarinla ancak
Bunu cogunlukla tasvip etmiyoruz. Egitim almanin anlami kalmaz o zaman. Sertifikali egitmenin nerede hata yaptigini gorebilmesini sen saglayabilecek misin?
Bizim gurubu cok begenmisti hoca ve hic hata yapmadik zaten adı üzerinde ögrendiklerimi pratik ediyorum. Bu videolarda hata yapabilecek bir motorcu kardesimin olacagini sanmiyorum. Yani pratikler çok basit ve bu pratikleri herkesin yapabilecegini ,
hata yapilacak bir durum oluşmaz bence. Paylaşmak güzeldir. :cherry:
Yani bildiklerimizi paylaşıp uygulama yapmayalımmı ?
Örnegin yavas hizda giderken olusabilecek hatalar bellidir. Yere bakma gidonu sıkma dizlerle motoru tut kollar gevsek vs.
Fren calismasinda ise zaten kurallar belli .
Ben çokbilmiş biri degilim amatörüm amacim bir katkim olsun .sonucta kafamdan uydurmuyorum hocanin anlattiklarini göstermeye calisiyorum. Zaten videolari cok acele cektim vakit yoktu.
Yani kötü birsey göstermiyorum herkesin bildigi fakat bilerek yapmadigi şeyler bu pratikler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
Hocam ; sen ne kadar iyi bir insansın ya

aynı ilde olsak sırf muhabbete gelmek isterdim. İyi sürüşler
Bende izmirde yaptim acemibirligi yenifoca idi. Çok sevdim izmiri icimde uhde kaldi cok özledim izmiri izmirlileri hep kiskaniyorum sanki baska bir dünya izmir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------
dostum
eline saglik.
zaman, emek harcamissin.
videolar simdilik acemice gozukmekle birlikte zaman icinde duzelecegini, gelisecegini tahmin ediyorum.
devam ettirmen dilegiyle.
samimiyetin, ictenligin ankaradan hissediliyor.
buralarda olsa idin caylar bendendi...
tesekkurler
Senin kalbinin güzelligi ben tesekkur ederim