Arkadaşlar cross kask nasıl olur bizim driftte kullansak![]()
Olur neden olmasın :mrgreen:
LS2 375 Shogun'dan memnun değilmisiniz ?
Arkadaşlar cross kask nasıl olur bizim driftte kullansak![]()
Olur neden olmasın :mrgreen:
LS2 375 Shogun'dan memnun değilmisiniz ?
o kaskı iade ettim dostum ya![]()
çeneden açılır modelini aldım
Çeneden açılır kasklar bana güvenli gelmiyor'ki güvenlide değil zaten.
Bence bir an önce bir cross kaskı alın![]()
ey ahali yav bu çanta bizim driftler olur mu http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-town-magnetli-depo-ustu-canta-pmu2117
Aynı çanta bende var, kullanıyorum. Biraz ufak bir çanta ama çok iş görüyorSalı günü memlekete gideceğim fotosunu çekip yollayabilirim. Ya da eski mesajlarıma bakarsanız bi arkadaşın konusuna foto olarak atmıştım. Motorun üstünde duruşu felan da vardı.
motorunuzun kıymetini bilin, plsar 200ns le 6. kazamıda yapmış bulunuyorum, allaha çok şükür bende gram bir sorun yok, motorda koruma demiri yamuldu yarın iş yerinde düzeltme yapacağım.
Hocam nasıl oluyor kaza ?
hiç sorma 4x4 kullanan geri zekalı kadın, 1km dir yol vermedi, ilk olayda belediye otobüsü ile kafa kafaya geldim nerdeyse, bundan yırttım, ikincisinde kadını sollamak istedim her şey güzel baktım arkadaş yavaşlamış yolu tercih etsem sorun yok ama motorla kaldırım arasını tercih edince öndeki motora girmemek için kaldırım boşluğundan daldım, motorların arasından geçe gene yere yatarak motorların arasından 1-1,5 metre yola doğru sürüklendim, allaha çok şükür kimsede bir olumsuz durum yok. kadın yanımızdan olay olunca olanca hızla kaçtı.
Geçmiş olsun demin de ben arkadaştan geliyorum anayoldayım ters yönden anayola giren itler var geçerken yola çıktı neyse sonra peşimden geldi uzunları yakarak dibimden geçti şerefsiz it yarın bulucam o aracı güzel bi şekil yapıcam ona .
tşk ederim, sizede geçmiş olsun uğraşmaya değmez.