az kullanılmış ircsi olan varmı elinde arkadaşlar bagışlayabilicek durumda olan?
Sabah yağı zincir yağının siparişini geçtim zeki abi grenajlar takılırkende yağını falan değişterecem Zinciri de kendim özene bezene yağlacağım çünkü baya özledim motoru)
az kullanılmış ircsi olan varmı elinde arkadaşlar bagışlayabilicek durumda olan?
sanki özgürlüğünü kısıtlamışlar gibi hissediyorsun demi![]()
Merhaba arkadaşlar, cbr 250 alarak aranıza katıldım, motoru 10 km kadar sürdüm fakat aynaların omuz ve kollarımı göstermesinden dolayı arkamı göremiyorum, bana arkamı rahatça görebilecek ayna tavsiye etmenizi rica ediyorum.
Tesekkur ederim mitoqondri bugun altib elbiseli adam r25 cbr250 ninja200sl ve inazumayi kiyasladi cbr 250 yi sadece yakit tuketimi iyi diyorlar ve 5 beygir guc kaybi varmis adam soguttu beni yawherhalde r25 veya 250 sl alacagim tekrardan tesekkur ederim
Orjinal aynalar düzgün ayarlarsan arkanı gayet güzel gösterir şayet kısa ayna takılmış ise orjinal aynaları tavsiye ederim. Daha büyüğü aralara girerken iyice sıkıntı olur diye düşünüyorum. Ben bu haliyle bile aralara girmeden önce aynaları kapatıyorum yoksa arabalarin aynalarına çarpıyor bol bol küfür etmiyorlardır inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
Evet honda vasatı geçememiş onların incelemesinde ama başlangıç için daha affedici ve az tüketimi + en önemli kriterlerden biri olan servis ağı ve yedek parça fiyat uygunluğu açısından yine de tercih edilebilir bir motor benim gözümde. Tecrübeli adam hız isteyen adam için R25 daha tatmin edicidir tabi. Benim gönlümde de ikinci motor olarak R25 yatmasına rağmen yeni kasa cbr250 de alabilirim ninja da hepsi gayet başarılı motorlar alanın pişman olmayacağını düşünüyorum.
burada yazanlardan flaşör-fren merkez kapağı-egzoz koruma saçını iptal ederek yerine radyatör hortumu ile sağ ayna geçtik. Belki dikkatinizi çekmiştir orada ön takıma bakılacak şase doğrulacak diye hatta ben sorduğumda bunu niye yazdın diye ön takımın orada hafif bi yamukluk var onu sanayide yaptırmaya çalışcam falan dedi sırf fazladan işçilik parası almak için çünkü o hafif yamukluğu bakmayla değil de binmeyle anlaşılır diye düşündüm(?) çünkü işçilik için 500 TL civarı bir şey dedi ya la allah razı olsunbi problem çıkartmaz inşallah sanki içerde bişey var boşta o sallanıyo gibi. en iyisi kulak tıpaçı (adını tam bilmiyorum) alacağız
![]()
Merhaba arkadaşlar.
Bana bu sele altı bagajı hiç yeterli gelmiyor, o yüzden alet takımını çıkardım.
normalde ne gibi durumlarda alet çantasına ihtiyaç duyuluyor. yeni olduğum için bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
iyi sürüşler.