net bir tarih verebilecek kimse yok mu ne zaman gelecek
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?
(Zeki MÜREN de bizi görecek mi?)
net bir tarih verebilecek kimse yok mu ne zaman gelecek
Tnt 25 (bn251) ; 2012 de tanıttıkları "uno c250" nin geliştirilmiş versiyonu. Yalnız uno c250 de fuarlarda boy göstetip piyasaya sürülemeyen bi model. Ne testmiş be hacı, yıllardır bitmiyo
lafım meclisten içeri; benelli ekibi siteyi virallemeye başladı...
Marka italyan biliyosunuz. Orjinal site ile Türkiye sitesi motorun teknik bilgisi farklı. Örneğin;
tork: 21/7000 Türkiye:21,5/7500
Yerden yükseklik: 13. Türkiye:18
Sele yüksekliği: 78. Türkiye:71
Bilgiler orjinal site ile neden farklı?
Piyasaya çıkmadan şu egzoz konusunu da tekrar gözden geçirseler iyi olur. Scooter egzozu gibi, fuarda sergilenen tnt25 in sitedeki görselden farklı olarak egzozun bitiminde birde çük gibi çıkıntı var
Benelli Şişli bayii Poyraz Motors, TNT25 mayıs sonu satışta dedi.
bn251 ile tnt25 birebir aynı modeller mi yani, öyle olsa zaten avrupada var olan bi modeli neden direkt türkiye piyasasına sokmasınlarki ciddi satış adedine ulaşabilecekleri bi model hemde, fuarda sorduğumda türkiye piyasası için bizim talebimiz üzerine üretilen yeni bi model bu yüzden bazı testlere girmesi gerekiyor ürün tam oturduktan sonra ve üründen tamamen emin olduktan sonra piyasaya sürecez demişlerdi. eğer öle ise değerlerin farlılık göstermesi normal ama değilse beni keklemişler![]()
Bu model asya pazarı için geliştirilen bir model, özellikle hindistan. İtalyan sitesinde 2015 ilk yarı, hindistan sitelerinde 2015 ikinci yarı piyasada diyor.
"Türkiye için üretiyolar abi " "testlere devam ediyoruz" yalanlarıda kıl oluyorum.
Türkiye de yılda satılacak 200-300 motor içinmi bunca argeye girişecekler.
İnternet denen bişey var hacı. İki tıklıyosun herşey meydanda.
Samimi olun canımı yiyin.
anlasilan oyleBu motor muhtemelen daha dünyada hiçbir ülkede satışa sunulmadı. Youtube'da fuar dışı tek bir videosu bile yok.
arkadaşlar pulsar ile tnt25 in bilgilerini karşılaştırmak istedim, bilgileri sitelerinden aldım, baktığımda tnt25 bariz üstün gözüküyor. siz ne dersiniz. umarım işinize yarar.
bilgilerde hata varsa yanlış bişe yazdıysam uyarın lütfen, kimseyi yanlış yönlendirmek istemem
[url]http://i.hizliresim.com/ZLlZZA.png[/url][/QUOT
kıyaslama için tşk ederiz.Tnt25 hem özellikleri bakımındna hemde italya markası olması acısıdan tercihim olur.
sonuçta italyanlar yüksek cc motorlarda eski geçmişe sahipler.Kalite acısından da iyi olduklarını düşünüyorum.