Motorum Bulunduu :) :)

Allah razı olsun, inşallah motoru çalınan bütün arkadaşlarınki de bulunur

Öncelikle gecmis olsun motoruna kavusmussun darisi diger arkadaslara plakan 10 yil boyunce kara listede izlenmeye alinacak herhangi bi olaydan yana basin agrimasin diye yeni plaka cikartip ruhsat degisicek arkadas yazmis fiyatini zaten ama sana tavsiyem bir arkadasin basina gelmisti plaka ustunde gorundugu icin vergi falan cikarmislardi vergi dairesinden uzerinde gorunup gorunmedigine bak uzerindeyse polis tutanagiyla git duzelttir borclanirsin sonra devlete

Darısı, motosikleti çalınan diğer arkadaşların başına.

Saygılarımla.

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Bulunmasına sevindim.
Keşke yakalanan hırsızları önce motoru çalınan arkadaşlara teslim etseler...

Gözün aydın bende g.antep te oturuyorum şimdiye kadar 2 tane 125 cc motor caldirdim ikiside 5-6 yıl oldu haber yok sanırım bundan sonrada olmaz sen sansliymissin

Öncelikle gecmis olsun motoruna kavusmussun darisi diger arkadaslara plakan 10 yil boyunce kara listede izlenmeye alinacak herhangi bi olaydan yana basin agrimasin diye yeni plaka cikartip ruhsat degisicek arkadas yazmis fiyatini zaten ama sana tavsiyem bir arkadasin basina gelmisti plaka ustunde gorundugu icin vergi falan cikarmislardi vergi dairesinden uzerinde gorunup gorunmedigine bak uzerindeyse polis tutanagiyla git duzelttir borclanirsin sonra devlete

Teşekkür ederim, inşallah onun da üzerinde dururum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

Güzel haber.. Bulunduğuna çok sevindim..

Bulunmasına sevindim.
Keşke yakalanan hırsızları önce motoru çalınan arkadaşlara teslim etseler...

Gözün aydın bende g.antep te oturuyorum şimdiye kadar 2 tane 125 cc motor caldirdim ikiside 5-6 yıl oldu haber yok sanırım bundan sonrada olmaz sen sansliymissin

Sağol usta, Şans değil kısmet. Allahın takdiri. Allah onun olmasını istedi hepsi bu :)

gözünüz aydın olsun. 2004 yılında Gaziantep te çalıştığım yıllarda benim broadvay ıda kapıdan götüreceklermiş ama nasıl olduysa başaramamışlar.sabah kapı kilidinin zorlandığını görmüştüm.gaziantep te çalma işleri biraz rahat gibi. kanunlar da biraz gevşek.

hadi gözün aydın darısı başımıza

İnşallah en kısa zamanda bulunur sizinkiler de :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:55 ----------

gözünüz aydın olsun. 2004 yılında Gaziantep te çalıştığım yıllarda benim broadvay ıda kapıdan götüreceklermiş ama nasıl olduysa başaramamışlar.sabah kapı kilidinin zorlandığını görmüştüm.gaziantep te çalma işleri biraz rahat gibi. kanunlar da biraz gevşek.

Kesinlikle öyle. Ve bulunması çok zor. Polis akşam yakalayıp sabah salıveriyorlar.

Böyle haberler insanı sevindiriyor.Bundan sonra daha iyi bir şekilde zincirler hatta branda falan örtersin umarım :thumleft:

L

LifeisBike

Gözünüz aydın.. İyi bir haber okumak cümlenin sonunda insanın yüzünü güldürüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar