Satma nedenim dediğim gibi motor güven vermedi titreşim beni çıldırttı kronik sorun conta yağ sığdırmaya başladı daha 4.000 de iken bunu sebebinide titreşimden kaynaklandığını düşünüyorum. Sonra motoru sattığım kişi servise götürmüş yağ sızıntısı var diye servisin cevabı ise buna fazla yağ koymuşlar oldu sonra Beni aradılar iyiki aramış ne kadar yağ koydun diye sordu benim cevabım bakımda ne kadar yağ koyduysanız o dedim yani aslında bu kronik sorun gizlenmeye çalışılıyor fakat emin olun conta yağ sızdırması var araştırın görürsünüz Facebook'tan felan.
Bu saydıklarım haricinde eğer bu sorunu hallediyorlarsa motoru çok sevmiştim ve açık konuşayım pişman oldum sattığıma nedeni ise amörtisörlerine aşık oldum Yakıt tüketimi süper oturum rahatlığı artçı dahil çok iyi tek eksiği balansör eğer gelecek zamanlarda balansör koyarlarsa tekrar bajaja döneceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------
Tekrar hatırlatayım Haojue 150-9 sahibiyim bu motordan çok memnun kaldım arka amörtisör haricinde ama diğer herşeyi süper test etmenizi tavsiye ederim şu an 1000 km oldu
evet bence dayanır ben bilakis tes ettim hatta şu an sorunsuz 74500 km oldum yağ eksiltme yok performas düşüş yok yola devam
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=OoY3RYTp36Y