Kaça aldınız hocam?
hayırlı olsun paşali, çok seveceksin o motoru eminim![]()
Herkese Hayırlı Günler... Dün itibariyle 3700 Km'de XJ 6 RaceBlue aldım.Şu an birbirimizi tanıma aşamasındayız tıpkı avatarda olduğu gibiİlk izlenim olarak cbr'den sonra aşırı rahat ve kolay kullanımlı geldi yakıt olarak şuan bişey diyemiyorum.Sizlerin de şunu şöyle yaparsan daha iyi olur dediğiniz birşey varsa ilgiyle dinlerim... Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...
öncelikle hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız inş. ben hiç görmedim seni diyeceğimde dün almışsın şansına hava kötü![]()
Dün biraz akşam denemeler yaptım 80-90 giderken sanki 160'la gidiyomusum hissi veriyor cbr'da 80'le o hissi alamamıştım![]()
orjinal egsozu duruyormu ? öyledir sesinden kaynaklı sanırım ilk kullanımda motor agır gelebilir alıştıkça bisiklet hissi uyandıracako derece keyifli. kasımpaşada seninle beraber 3 xj6n 'li olduk inş denk geliriz
![]()
Aa sizde mi Kasımpaşa'dasınız ? Bu ara orjinal egzos duruyor salyangoz egzosları önerdi bazı arkadaşlar...
benim motorum absli versiyon 210 kg ağırlık merkezi gsr ye göre daha aşşağıda motorun o yüzden şehir içi yormuyor sukutter gibi hissediyorum ben tabi belkide boyumla alakalı ben 185 im 82 kiloyum yani beni yormuyo diyim o konu tartışılabilir ama dediğim gibi ağırlık merkezi sebebi ile iki elini bırakan herkez rahat rahat durur diye düşünüyorum yakıt konusuna gelince ben henüz rodajdayım motorum 1300 kmde henüz şuan 35 kuruş insani kullanım 47 kuruş gazlayarak 40 kuruşta karışık yakıyogsr den filan çok iyi bence. Sonuç olarak bişey diyimmi
al sen al pişman olmassın
hemşerim benim
yaza bende gelicem kısmetse cihazla takılırız gazemirliyim bende bu arada
![]()
evet kasımpaşabu arada daha garantisi duruyorsa uzak dur derim çünkü egsoz tüpü bu motorda bogazlara kaynaklı yani kesersen garanti kapsamı dışına çıkacaktır. bende egsoz düşünüyorum komple bogazla birlikte serviste değiştirecm havalar bi düzelsin çıkarız turlamaya
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
ben absli versiyonu türkiyede satılmıyor sanıyordum :silent: hangi bayiden aldın ?
Onu bilmiyordum ya garanti devam ediyor . Egzos garantiyi devre dışı bırakır öyle mi ayrıca garanti bakımları kaç km de
ilk rodaj bakımı yapılır 1000 küsür km de aldığın kişi büyük ihtimal yaptırmıştır kitapçıkla ilerlemek istersen orda 2.bakım 10.000 yazıyor sordunmu en son bakımı ne zaman yapılmış ? ben 10.000 km beklemeyi düşünmüyorum 5000 de kendim değiştiririm yağı filtreyi vs.. bu tip kesme biçme işleri garanti kapsamını etkiler. kitapçığı aldın mı ?
Garanti kitapçığı elimde.1000km bakımı yapılmış diğeri 10000km demişti de uzun geldi zaten ara bakımları kendi yapıyorum.Eğer garanti muhabbeti doğruysa egzos işi sonraya kalacak gibi :/
Garanti muhabbeti doğruama şöyle bi durum var tekrar yazayım kesersen problem oluyor boğazla birlikte alırsan başka yere de taktırsan sıkıntı yok ama marka olması kaydıyla. Adamlar sanayi tipi yada el yapımı egsozları kabul etmiyor. Daha havaya bakmadım da çıkaracam bugün bi bir saat oturur muhabbet ederz