hyosung gt250r hakkinda

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkeze merhaba konuyu yanlis yere actiysam simdiden ozur dilerim.
Benim sorum su anda kymco agility city sahibiyim ve hyosung gt250r almayi dusunuyorum. Forumdaki yazilarin cogunu okudum kimisi iyi demis kimisi kotu demis ozellikle hondacilar :)
Yanliz butcem en fazla 8 bin tl
Yani ustune koyma sansimda yok.
Honda yavas gidiyo ve tam racing olmadigi ve ciliz durdugu icin eliyorum zaten digerlerine butcem yetmiyo..
Sizce hyosung almalimiyim?
Alirsam kacmodel almaliyim ?
Cok pisman olurmuyum bana altarnatifte sunarsaniz sevinirim..
Bu arada motorsiklet tecrubem var daha once. Cin mali ve cbr 125 kullandim uzun bisure...

Herkeze merhaba konuyu yanlis yere actiysam simdiden ozur dilerim.
Benim sorum su anda kymco agility city sahibiyim ve hyosung gt250r almayi dusunuyorum. Forumdaki yazilarin cogunu okudum kimisi iyi demis kimisi kotu demis ozellikle hondacilar :)
Yanliz butcem en fazla 8 bin tl
Yani ustune koyma sansimda yok.
Honda yavas gidiyo ve tam racing olmadigi ve ciliz durdugu icin eliyorum zaten digerlerine butcem yetmiyo..
Sizce hyosung almalimiyim?
Alirsam kacmodel almaliyim ?
Cok pisman olurmuyum bana altarnatifte sunarsaniz sevinirim..
Bu arada motorsiklet tecrubem var daha once. Cin mali ve cbr 125 kullandim uzun bisure...

Bu sorularınızın bütün cevabı motorun bizzat kendi başlığında var.Bir motoru diğer motorun kullanıcılarına sormanın mantığı yok.Elbette motorlarda kalite farkı var ancak üzerinde olduğunuz motor sizin elinizdeki en iyi motor oluyor haliyle.Üşenmeyin bütün başlığı okuyun ve kararınızı verin.

gtr250 hakkında hiç bir motosiklet için yazılmayan söylenmeyen söylendi. Söyleyecek çokda fazla bişey yok ama gönlünde ne varsa onu al.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu sorularınızın bütün cevabı motorun bizzat kendi başlığında var.Bir motoru diğer motorun kullanıcılarına sormanın mantığı yok.Elbette motorlarda kalite farkı var ancak üzerinde olduğunuz motor sizin elinizdeki en iyi motor oluyor haliyle.Üşenmeyin bütün başlığı okuyun ve kararınızı verin.

Burasi baska bi markanin basligimi ben genel oldugu icin actim

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Burasi baska bi markanin basligimi ben genel oldugu icin actim

burası genel bölüm ancak senin bu sorun daha önce yüz kere soruldu. ayrıca burda cevap verenler bu motoru kullanmayan insanlar olacaktır. senin işine yarayacak bilgi motorun kendi başlığıdır.

Motorun kendi başlığı da çok yanıltıcı olabilir be. Hyosung için söylemiyorum, her marka için söylüyorum. Bu ülkede kim aldığı motora toz konduruyor :)

Gt kullanmadım ama gv kullandım.hemde 14bin km.gt ve gv nin motor aynı şanzımanları farklı diye biliyorum.gv iyiydi bi kaç sorunu hariç.servis bile çözüm bulamadı o sorunlara :) kontrol etmediğim şey kalmadı en sona beyin kalmıştı.
Kronik olarak konjektör ve beyin arıza yapıyor diye biliyorum ve fiyatları çok yüksek.lime limee etmeden almanı tavsiye etmem :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar