pirelli mt 60 rs corsaMt 60 rs angel diyemi geçiyor?
pirelli mt 60 rs corsaMt 60 rs angel diyemi geçiyor?
100 kmde 5 lt yakıyor. en fazla 6 lt en düşük 4.5 lt yaktı . 6 ltyi asla geçmnedi. tek depo ile şehirler arası 335 km yol yapıyorum. normal kullanımda.arkadaşlar merhaba motorunuz ne yakıyor biri bilgilendirebilirmi canımı sıkmaya başladı iki güne bir fullemek ??
arkadaşlar merhaba motorunuz ne yakıyor biri bilgilendirebilirmi canımı sıkmaya başladı iki güne bir fullemek ??
100 km de
Uzun yol + efendi kullanım (1000-6000rpm) = 4lt
Uzun yol + biraz hızlı (4000-8000rpm) = 4.5lt
Uzun yol + biraz hızlı (4000-8000rpm) + artçı = 5lt
İstanbul trafiği + zaman zaman artçı + normal kullanım (1000-6000rpm) = 5lt - 5.5lt
İstanbul trafiği + zaman zaman artçı + biraz hızlı (4000-8000rpm) = 5.5lt - 6lt
Not: 6lt yi neredeyse hiç geçmedi çoğu zamanda yaklaşmadı genelde 4.5 - 5.5 lt arasında tüketmekte. Çok agresif kullanımım yok çünkü (10-12 bin devir aralığı) sevmiyorum ayrıca yazık motora.
100 kmde 5 lt yakıyor. en fazla 6 lt en düşük 4.5 lt yaktı . 6 ltyi asla geçmnedi. tek depo ile şehirler arası 335 km yol yapıyorum. normal kullanımda.
michelin pilot road 4 aldım çok memnunum zınk diye duruyor panik frende kaymadan kitlenmeden .
anladım teşekkürler fakat benim zaten kilitlenme ile ilgili bi sıkıntım yok bana daha çok viraj lazım bu 2 lastik çift hamurlu olduğu için cazip geliyor ben hornet kullanıcısıydım 180 lastik vardı sıkıntı yoktu ama şimdi viraj performansım biraz düştü malum 160 lastik kendimi geri tutuyorum biraz korkuyorum açıkçası bridgestone batlax bt 20 ler var üstünde jilet gibi![]()
Merhaba arkadaşlar bende bu hafta XJ6n ailesine katıldım. Benim motordada bridgestone batlax var, bu lastikler hakkında bilgi verebilirmisiniz?
michelin pilot road 4 te çift hamurlu
arkadaşlar selam diablo corsa 3 ile m7 arasında seçiminiz ? ayrıca ankarada yaşayan arkadaş varsa bi egzoz yaptırıcam 2.el fz6 manifoldu aldım ucuna bi son susturucu yaptırmam lazım yardım pls.
teşekkür ediyorum rodajda çok yaktı rodaj bitti fazla değişmedi gibi geldi de sonunda devirdim 1600km yi. yarın bi fulleyip deneyeceğim bursa yolculuğu varbu veriler işime yarayacak sagolun
michelin pilot road 4 aldım çok memnunum zınk diye duruyor panik frende kaymadan kitlenmeden .
arkadaşlar çok soru sormuş gibi olucam ama bugün bi 140 km yol yaptım yemin ederim insanlıktan soğudum yaa varmı naked için düzgün güzel bir cam kullanan ? givininkini biliyorum arkadaşımda var göbekten göğse alıyo rüzgarı biraz daha uzun bişey takan gören bilen varmıdır ?
Herkese Hayırlı Günler... Dün itibariyle 3700 Km'de XJ 6 RaceBlue aldım.Şu an birbirimizi tanıma aşamasındayız tıpkı avatarda olduğu gibiİlk izlenim olarak cbr'den sonra aşırı rahat ve kolay kullanımlı geldi yakıt olarak şuan bişey diyemiyorum.Sizlerin de şunu şöyle yaparsan daha iyi olur dediğiniz birşey varsa ilgiyle dinlerim... Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...