Makinayı aldığım yetkili bayii (ismi lazım değil)...aynaları tam sıkmamış,debriyaj ayarını yapmamış,yağ dolum tapası gevşek,radiator taşma kabı tapası (yakıtt- tankının önünde)gevşek.Bu mu şimdi SERVİS? ..kalsın ben almayayım (düşman başına böyle servis/usta). Alır-almaz ilk benzinlikte soluğu aldım tüm bu yazdıklarımı kendim yapacaksam-servise/ustaya niye gideyim? Söğüşlenmek için mi-yoksa motosikletimi mundar etmek için mi???
O ustaya da ateşlediğim (adettendir) Turuncu Atatürk banknotunu da ''helal etmiyorum''l:
r:
bakın başınıza gelen olay guzel degıl bunu kabul ederım. keşke komple söküp verseymiş siz montajınızı yapsaymışsınız en azından motoru topladım derdınız ıcınız rahat ederdı. fakat 1 servis yuzunden ben hepsıne laf atılmasını dogru bulmuyorum. dedım ya ben servis konusunda atamotor dan başkasını tanımam. Ahmet usta benım için tektir bu konuda. izmirdede servise gittim adını ınanın hatırlamıyorum ama Ahmet ustayı aradım Ahmet usta motorun frenlerınde bır sorun var uzun yola cıkıcam ben ugrasmak ıstemıyorum izmirdeyim dedim şuraya git orda benı ara dedı aradım konustular ohh kral gibi ilgilendiler benle motoru yaptılar bende yola çıktım.
Hasanpaşa spormotoda Sabri usta vardır kendiside zaten ktm nın sayılı 3-5 ustasından bırısıdır benım tercıh etmeme sebebım işçiliği çok fazla yazıyor olması yoksa işinde 10 numara insandır... bu arada şehirdışındaki ktm servisleri için bir yorumda bulunamam dedıgım gıbı sadce ızmırde girdim oda mecburiyetten.