[Bursa - MT]

Ben herhalde 1 den önce çıkamam.
Aşağı yukarı 1 gibi çıkarım.

Eğer farklı bir durum çıkmazsa tabii.

Tmm o zaman berkut sana ne zaman ve neresi uygundur en erken orada buluşalım?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------

Harekete 13:30 carrefour diyelim mi uyar mi berkut? Fikir babası sensin hadi bi cevap versen :)

Tmm o zaman berkut sana ne zaman ve neresi uygundur en erken orada buluşalım?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------

Harekete 13:30 carrefour diyelim mi uyar mi berkut? Fikir babası sensin hadi bi cevap versen :)

Tamamdır şimdilik 1.30 carrefour PO Benzin istasyonu diyelim.

Ben sabah katılıp katılamayacağımı söylerim :)
Misafirlerim var onları yolcu etme durumuna göre katılabileceğim bende , o yüzden sabah belli olur benim katılıp katılamayacağım. :)

Eğer yarın gidemezsemde, salı günüde güzel hava ,salı giderim.

Vakti olan olursa beklerim.

Son düzenleme:
Aynen benim motor da rodajda. Gidelim dersen saat 1 den sonra benim için de uygun olur. Haberleselim.

Tamamdır ben müsait olacağım.

Saat 1.30 Carrefour PO benzin istasyonunda buluşalım ozaman.

Şuanlık suuçtu diyoruz.
Buluşma yerinde yine konuşuruz .

Herhalde 5-6 gibi eve dönüş olur.

Bence de güneş batimindan çok geçe kalmamalıyız. Havaların bu gün ilk ılık günü. Sifayi kapmayalim sonra. Bu arada ben rodaj döneminde olduğum için max hız 96. Km. Bunuda hesaba katalim.

O kadar ezme yahu cbr125i :) benimki izmir yolunda sabit 120-130 arası gidiyor. Tabi yokuş yukarı çıkmadıkça :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------

Fakat amacımız gezi olduğu için yüksek süratlerde seyir etmeyeceğiz. Mümkün mertebe aynı şeritte birbirinizden çok uzaklaşmadan grup halinde kalmamız daha uygun olur.

yok yahu CBR125i ezmiyorum, seviyorum motorumu :) ben gezilerde o kadar hız yaparız diye söyledim, yoksa ben de gördüm mudanya rampasından aşağı inerken 145i :)

fotoğraf yükleme konusunda biraz beceriksizim, mail adresinizi verin ben size atayım buraya koyarsınız :)

Hayırlısıyla yarın yıldırım emniyetten ehliyetimi alıyorum. Randevu aldım saat 10 a ama kimileri yıldırım emniyette randevu saatinin umursanmadığını söylüyor. Bakalım artık

Kardeş seni facebooktan eklicem de ne çok ahmet erdemir varmış yahu. Yanlışlıkla bi amcaya istek gönderdim hallendi bana

Ahahah aman hocam dikkat :D benim profil şu anki halime pek benzemiyor belki o yüzden çıkaramadınız. Yerde oturmuş kollarımı dizlerimde kavuşturmuş üzerimde mavimsi yeşil bi tişört var ve saçım kısa sakalım da var + güneş gözlüğü var tanınmıyorum yani sınıf arkadaşım bile tanıyamamış :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar