istanbul avrupa yakası uygun sessiz sakin gezilecek yerler videolu paylaşım lütfen

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
istanbul avrupa ve anadolu yakası sessiz sakin doğa yeşillik ve deniz ile içiçe motorumuzu gözümüzün önünde tutabileceğimiz çay ın 1 tl olduğu yerler varsa paylaşırmısınız . ilk ben paylaşayım.

kardeş oraya motorların girmesi yasak...şansa erken saatte boşken girmişsin ama güvenlik gelir vazır vuzur eder...bence Florya İBB TEsislerine git bak gör tesisin kralını...tavsiye ederim...oraası normalde ana baba günüdür ve birileri uyarır seni buraya niye matorla giriyon diye...aklında bulunsun...motoru kaldırıma yol kenarına bırakıp öyle girmelisin iç kısıma...

kardeş oraya motorların girmesi yasak...şansa erken saatte boşken girmişsin ama güvenlik gelir vazır vuzur eder...bence Florya İBB TEsislerine git bak gör tesisin kralını...tavsiye ederim...oraası normalde ana baba günüdür ve birileri uyarır seni buraya niye matorla giriyon diye...aklında bulunsun...motoru kaldırıma yol kenarına bırakıp öyle girmelisin iç kısıma...
2 senedir ordayım güvenlik hiçbişey demiyor. zaten güvenlik yok yedikulede 1 tane var. şimdiye kadar hiçmi hiç kovmadı .sana garezi vardır :) kaldırıma yola bırakım tam çalınmalık evladiye olsun hırsızlara :) her zaman o bıraktığım mekanda 2 3 motorcu gelir orda tanışır kaynaşırız. sıkıntı olmadı
floryadaki tesislerde her hafta gidiyorum en az haftada 1. biliyorum orayı ama orasu bana uzak kalıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

Aksam saat 5 erken değil 5 te gittim . cogu zaman sakin ve boş

İstanbul'da sakin yer deyince "İstanbul'da sakin yol mu varmış lan?! ::sas::" dedim kendi kendime :mrgreen: Sonra mekan olduğunu anlayınca bir "Hee ::yawn::" geldi :D

İstanbul'da sakin yer deyince "İstanbul'da sakin yol mu varmış lan?! ::sas::" dedim kendi kendime :mrgreen: Sonra mekan olduğunu anlayınca bir "Hee ::yawn::" geldi :D

:cherry::thumleft:
Napalım her yer beton yığını avm olunca toprak agac ve denizi özledik . daraldikca daraldik . curcuna keşmekeş yoğun trafik kalabalık bizi böyle yerlerde huzur veriyor en azından kafa dinliyosun.

Son düzenleme:
2 senedir ordayım güvenlik hiçbişey demiyor. zaten güvenlik yok yedikulede 1 tane var. şimdiye kadar hiçmi hiç kovmadı .sana garezi vardır :) kaldırıma yola bırakım tam çalınmalık evladiye olsun hırsızlara :) her zaman o bıraktığım mekanda 2 3 motorcu gelir orda tanışır kaynaşırız. sıkıntı olmadı
floryadaki tesislerde her hafta gidiyorum en az haftada 1. biliyorum orayı ama orasu bana uzak kalıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

Aksam saat 5 erken değil 5 te gittim . cogu zaman sakin ve boş

şindi şöle...:p

oralara bakan güvenlikciler Akdeniz Güenlik :) armalarına bakarsan turuncu bişeydir...çoğu benim argadaşlar..Park Bahçeler Müdürlüğü emrinde hepsi...İBB ye bağlı..ben oralara gittiğimde yazın tabi böyle in cin top oynamaz..ana bab günü olur..çoluk çocuk çombalak ve benim motor göze batar..güvenlik uyarısı bir tarafa vicdanen insanların yoğun olduğu evcil bölgelere ben girmiyorum...yani bu mevsimde girmen doğal ama yazın cumartesi veya pazar işte o zor biraz...doğru zamanda her yere girilir...çünkü kimse yok...ben yazın cıvcıvlı zamanlar için yazdım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar