kuba black cat genel tamir

bu kara kediye sahibim araziye her girip çıkmamda motorun heryerinden sesler gelmeye başlıyor vidaları filan gevşiyor heralde. sanayiye götürüp 20 lira verip yaptırabiliyorum ama her seferinde buna para vermek zoruma gitmeye başladı bunu kendim yapmam mümkünmü ? ve nasıl yapabilirim ?

git yine ver 20 lira yaptır ama yaptırırken izle ve eğer usta sabırlıysa sor merak ettiğini zaten öğrenirsin :cat:

usta sizi yolmak istemiş. o yüzden gevşeyen vidalara loctite sıkmamış. eğer motor civazaları gevşiyorsa onu izleyerek öğreneceksin

bu kara kediye sahibim araziye her girip çıkmamda motorun heryerinden sesler gelmeye başlıyor vidaları filan gevşiyor heralde. sanayiye götürüp 20 lira verip yaptırabiliyorum ama her seferinde buna para vermek zoruma gitmeye başladı bunu kendim yapmam mümkünmü ? ve nasıl yapabilirim ?

hangi şehirdesin ?

DKN

elin anahtar tutmuyosa çinli motor niye aldın ? durumum bu diyosan böyle ufak tefek şeyleri zaten bilmen gerekir. önce sesin hangi parçalardan geldiğini tespit et

Loktat ile sıkılan cıvata açılırken bozulur genelde. O yüzden olabilir

loctite lar 3 cesittir,
zayıf, orta ve sert
sert , yani kuvvetli olan bir daha acılmayacak vidalara uygulanır, sonrasında acmaya calısınca diş bozabilir
ama zayıf ve orta güçlü olanlar hem vida yuvasındaki dişleri güçlendirir hemde gevsemeyi engeller

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar