başka açacak konu bulamadın değilmi http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/143183-600-rr-aldim-yeni-sezonda-yeni-motor.html görüşeceğiz 11 gün sonrar:
HRC renkli 250 R'ım ile ezbere bilerek gezdiğim sahilyolunda 600RR ile attığın ufak tur beni hayallere daldırdı.. Bileğine ve ağzına sağlık....
race motor sahil yolundamı test edilir yahur:
bir sürü yeni barkıncıklar türemiş tek fark kötü kopyası
Barkınla MM bambaşka işler yapıyorlar bu yorum çok kırıcı olmuş ben şahsen MM' nin muhabbetini daha çok seviyorum. Eskiden (ilk çıktığı zamanlar) daha eğlenceli videolar paylaşıyordu ama sonz amanlarda hep bi takipçi arayışına girdi fakat yine de şu an için açık ara en iyi moto vlogger.
Edit: AEA dışında kimseye prim yaptırmamalı diyen arkadaş; AEA bu adamı 3 tür canlı yayına çıkarıyor muhabbeti güzel diye şmdi barkını mı izlemeyi bırakalım yoksa kişilere tapınmaya son verip bu tip işlerden keyif mi alalım?
test ettiği yeri geçtim daha kaç günlük motorcusunda bu özgüven nereden geliyor, önce bir öğren sonra öğret
Adama bak AEA dan başkalarına prim yaptırmamak lazım diyor bu nasıl bir kafa nasıl bir zihniyettir.YAZIK!Adamın videolarını izlemeden atıp tutmalar.Videosunda da bahsettiği gibi bu işten para kazanmak için girmedim diyor.kim motora binse bu camia da sürekli bi isim yapma telaşına düşüyo. AEA dışında kimseye prim yaptırmamak lazım
100.000 km nin üstünde tecrübesinin olduğunu biliyorumYeterlimidir sizce 150 bin e dogru hatta
![]()
Pistte de km yapıyor merak etmeyin. Tavsiyem açın youtubedaki kanalından videolarını izleyin.
Adam isim yapma telaşında değil hatta ismini cismini mümkün mertebede gizliyor.
Ayrıca sosyal medyada böyle düzgün işler yapan efendi motosikletçilerin olması tüm camia için iyi bir şey.
yetmez, motorculuk sadece km ile olmuyor, o kadar km yi bi motorlu kurye 1 yılda yapıyor, fazlasını yapanda çok, daha zamanı var oturmamış o elbise üstüne