Buna malesef katılamayacağım saygıdeğer agacım.Biliyorsunuzki Kuralkanın ve benzer firmaların bundan önceki tutumları facia idi.Ben sattım sen nabarsan yap politikası vardı.Bajajında üretiminde katkısı oldğu KTM dük 200 e bir de yakından bakın.Sürekli biryerlerde yazılan çizilen eleştirileri adamlar cani gönülden dikkate alıp hemen o sorunu veya şikâyeti çözüyor adamlar.Kaldı ki KTM kendini çoktaaaaan ispatlamış bir firma.Adam,ben motoru yaptım böyle satarım,işine gelirse demiyor,amortisör sıkıntısımı var,sele mi sert vs. bir sonraki partide bunları göremiyorsunuz.Bu ciddiyetle çalışan bir firma biz de neden olmasın.Bi taraflarımızı yırtarak Ekrem Baba gibi birinin dikkatini çekmişken bırakmaya hiç niyetimiz yok.Hem biz,hem onlar kazanır.Tabi bu durum bazı bayii ve servislerin hoşuna gitmese de olması gereken zaten bu.Birebir çözüm bulmak varken neden başka bir kuruluşu araya sokalım ki?
Bazen bende kızıyorum saçma sapan şikayetler var,bu da sorulurmu diyorum ama bunlar da lâzım.Bu sektör bizde çok geri ama parada o kadar kolay kazanılmıyor.İnsanlar artık aptal değil.2004-2006 dönemindeki facia motorlardan herkes nasibini aldı,bunu devam ettirmenin alemi yok.Darısı geçmişte canımızı yakan bütün firmaların başına,bizi kazanmaları kolay değil.