Michelin Pilot Street mi PİRELLİ mi ?

http://www.n11.com/9090-18-57p-michelin-pilot-street-arka-lastik-P39746770

http://www.n11.com/pirelli-90-90-18-tubeless-dis-lastik-dura-tracion-P16918379

kafayı gözü yarmadan ::stretche alalım bi tane diyorum. Başka önerebileceğiniz hesaplı lastikler varsa hayır demem doğrusu. Bir de sadece arka lastik yeterli olur mu ön de şart mı ? yardımcı olursanız sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------

mesela bu ? sava nasıldır ? http://www.lastikdeposu.com.tr/sava-90-90-18-51r-tl-tt-mc7-motorsiklet-lastigi-pmu2211

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------

bi de bu sava fiyatına BİLLAS varmış Türk markası bilen duyan kullanan var mı ?

Lastik hayat kurtarır motorda sorun olursa gitmeyen motorla tehlike atlatmazsın ama fren ve yola tutunan ekipmanda sorun olursa o günün kötü olur.
Hiç düşünme değiştir pirelli yi bilmiyorum ama michelin gayet güzel tutunuyor kaç kez beni kurtardı diyebilirim.
Ve evet her ikisinide değiştirmelisin sende biliyorsundur ki viraj ve frenlemede ön teker arkadan çok daha önem arz etmekte.

Bende pilot street kullanıyorum eski pilot SPORT lar kadar iyi değil, şimdi tekrar lastik alacak olsam pirelli Dura traction alırdım, tr nin yol şartlarına göre daha uygun

Tekerleri ön arka takım olarak almanı tavsiye ederim..

Pirelli dura traction kullanıyorum oldukça güzel.. Bunu eskitince birde mişlen alıcam bakalım arasında nasıl bir fark varmış.. :)

Öyle tabi peki ön teker 2,75 18 inç biraz daha kalınlastırsam olumlu olur olumsuz mu yani yol tutuş ve viraj kabiliyetini kastediyorum. Olumsuz olarak da benzin artar ve hız düşer bu çok önemli değil benim için bi de kalınlaştırsam ölçüler ne olur ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------

Telefondan giydiğim için bazı yerlerde yazarken saçmalamışım affola

tekerle beraber fiyat ta kalınlaşır..

Açıkçası senin düşündüğünü bende düşündüm ama standarların dışına çıkmaya gerek yok. sadece görsel değişir.. verimliliğe pek etkisi olmaz..

tekerle beraber fiyat ta kalınlaşır..

Açıkçası senin düşündüğünü bende düşündüm ama standarların dışına çıkmaya gerek yok. sadece görsel değişir.. verimliliğe pek etkisi olmaz..

doğru düşünce. peki sava nasıl fikriniz var mı ?

peki şimdi internetten alacağım için hangi siteye güvenebilirim ?? Bide şu savayı merak ediyorum yorumlar genellikle olumlu ama ön için bulabilir miyim ?

Street kullanıyorum. Kendadan sonra çokta hoşuma gitmedi nedense..Stabilize yolda iyi değil vede biraz fazla patlıyor..Maxxisi çok duydum ileride onu deneyeceğim...

Street kullanıyorum. Kendadan sonra çokta hoşuma gitmedi nedense..Stabilize yolda iyi değil vede biraz fazla patlıyor..Maxxisi çok duydum ileride onu deneyeceğim...

fazla mi patliyor?
15000 km civaridir kullaniyorum. Toprakta cakilda katalikta her turlu bindim. 1 kere bile patlamadi.(boyle dedim ya kesin patlar simdi :) )

Bende daha iyi diye duydumda ps ler artık gelmiyor türkiyeye. olanıda eski lastikler...

Peki lastik rafta ne kadar bekleyebilir ? Yani örneğin 2 yıllık bi lastik alınır mı ?

doğru düşünce. peki sava nasıl fikriniz var mı ?

Sava da iyi bir lastik... ama lastik işi şakaya gelmez alabiliceğin en kalitelisini al.. Ben mişlen bulamamıştım.. birde arada stabilize yolada çıkarım diye pirelli aldım.. oldukça güzel.. ama mişlen daha yumuşak hamurlu ve yol tutuşu daha iyi diyorlar..test etme fırsatım olmadı..

Peki lastik rafta ne kadar bekleyebilir ? Yani örneğin 2 yıllık bi lastik alınır mı ?

Lastiklerin raf ömrü 5 yıl.
mümkünse en yeni tarihli lastiği alın.. Bazen 2 yıllık bir lastiği alırken saklama koşullarını da bilmek lazım.. Uygun koşullarda muhafaza edilip.. özelliğini yitirmemesine dikkat edilmesi gerekir..

Ben olsa daha yeni bir lastik bulmaya çalışırıdım.. max 1 yıllık lastik olabilir.. Sonuçta para veriyoruz.. Makbul olanı, 5-10 TL fazla verip yeni tarihli olanı tercih etmek...

Sava da iyi bir lastik... ama lastik işi şakaya gelmez alabiliceğin en kalitelisini al.. Ben mişlen bulamamıştım.. birde arada stabilize yolada çıkarım diye pirelli aldım.. oldukça güzel.. ama mişlen daha yumuşak hamurlu ve yol tutuşu daha iyi diyorlar..test etme fırsatım olmadı..

Lastiklerin raf ömrü 5 yıl.
mümkünse en yeni tarihli lastiği alın.. Bazen 2 yıllık bir lastiği alırken saklama koşullarını da bilmek lazım.. Uygun koşullarda muhafaza edilip.. özelliğini yitirmemesine dikkat edilmesi gerekir..

Ben olsa daha yeni bir lastik bulmaya çalışırıdım.. max 1 yıllık lastik olabilir.. Sonuçta para veriyoruz.. Makbul olanı, 5-10 TL fazla verip yeni tarihli olanı tercih etmek...

anladım ama internetten alacağım yaşadığım şehirde ne yazık ki motor kullanıcısı az olduğu için motosiklet lastiği de yok lastikal.com'a filan güvenebilir miyim ?

İnternetten çeşitli şeyler aldım ama lastik almadım..

Siteye baktım fiyatlar uygun.. Güvenilir bi siteye benziyor araştırmak lazım.. Telefonla arayıp üretim tarihini öğren..

Niğde yollarına pirelli Dura traction da güzel gider hani :)

mişlenin pilot sport modelini daha çok övüyorlar.. pilot street aynı tadı vermiyormuş..

İnternetten çeşitli şeyler aldım ama lastik almadım..

Siteye baktım fiyatlar uygun.. Güvenilir bi siteye benziyor araştırmak lazım.. Telefonla arayıp üretim tarihini öğren..

Niğde yollarına pirelli Dura traction da güzel gider hani :)

mişlenin pilot sport modelini daha çok övüyorlar.. pilot street aynı tadı vermiyormuş..

yardımız için teşekkür ederim. Pirelli dura da olabilir parayı denkleştirince karar vericem artık. konuyu açarken bu kadar pahalıya mal olcağını düşünmüyordum ama canımız paradan önemli :cat: bide mişlenin pilot street her yerde varda sportu internette bulamadım yani var 90/90*18 yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------

sanırım ön lastiği unilli alacağım diğerlerinden daha hesaplı yorumlar da genellikle olumlu. Biri de Maxxis dedi biri kenda ben diyorum sava kafam iyice karıştı :pr:
ama sanırım hepsi(ırc hariç) şimdikilerden daha iyi olur diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar