[url]http://i.hizliresim.com/kjpBmv.jpg[/url]
Kalitesi fiyatına yansımış. Tercihini yap tarafını seç![]()
yok çinliydi yok japondu yok almandı vs vs hiç bir zaman böyle bir kıyaslama yapmayı sevmedım benim gözümde hepsi motordur üzerindeki arkadaşda koruma ekipmanlarını guzelce giymiş bir sürücü ise motorcu arkadasımızdır gözüyle bakarım olaya. maddi durumu el veren var vermeyen var bu yuzden saygı duyarım. forumda okuyoruz adam yazıyor 1 sene para bırıktırdım 3.000 tl ye ne alabılırım belkide bazılarımızın aylık maaşı bunun 2 katı 3 katı ama o adam parasını bırıktırmıs ve motora bınmek ıstıyor. 3.000 tl ye alabılıcegı en guzel motoru almak onun en buyuk hakkı ve zevki. fakat gelirsek bu resimdeki tabloya bu 4 motordan hangısını secersın dersenız honda yada bajaj derim çünkü hepsi aynı fiyat zaten 200- 300 tl ler oynuyor aralarında. performans karşılaştırması yapmıyorum yanlış anlamayın. honda bajajdan daha isimli bir marka daha kaliteli bir marka olabılır. iyice araştırır ikisnden birini alırım. fakat ne zaman butcelerınız buraya cıkmıyor 3.000 lerde kalıyorsa o zaman yapıcak bırsey yok en güzelini gidip alıcan. ayrıca bundan 2 sene önce işim gereği 3 ay marmarisde kalmam gerekıyordu araba falanda kullanmak ıstemıyorum benım motorda istanbulda dedim benı sağdan sola götürcek bir scooter alıyım ucuzundan gittim yuki aldım